Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

17 tjejer avslöjar sina värsta historier om PMS

Dela på Pinterest
Känner du inte igen dig själv när du har PMS? Vi listar sjutton historier från olika tjejer som berättar hur galet de betett sig under sin PMS.

1. "Jag hade ljusa byxor på mig en dag när jag hade PMS, det skulle jag inte ha haft. Jag upptäckte nämligen att smuts stänkt upp på benen. I vanliga fall hade jag inte brytt mig särskilt mycket, men nu ville jag bara skrika att JAG ORKAR INTE MER!"

2. "Jag vaknade upp och mitt löshår var inte riktigt så bra som jag ville att det skulle vara. Så jag satte mig på golvet, grät och skrek högt samtidigt som jag drog ut det fastlimmande fejkhåret. Det gjorde SVINONT och gjorde bara att jag grät ännu mer. Samtidigt som det här hände så låg min kille i sängen och tittade på mig med blicken ’vad fan är det för fel på dig?’"

3. "Jag kastade en kaffeburk i min mammas huvud (förlåt mamma!) för att det inte fanns något kaffe på morgonen. Så inte okej..."


Läs även 7 saker tjejer hatar att höra från killar

4. "Jag sminkade mig och fick mascaraborsten i ögat. Jag blev svart under hela ögat och kände där och då att hela dagen var förstörd och jag vägrade att gå ut den dagen."

5. "Min pojkvän kom och mötte mig vid bussen när jag kom hem från jobbet. Det var så fint så jag grät hela vägen hem. Min pojkvän bad mig sluta – han var rädd för vad andra skulle tro om honom..."

6. "Är jag osäker på om jag har PMS eller inte så kan jag kolla på gulliga kattungar på Facebook. Om jag storbölar är jag säker på att det är PMS:en som talar – jag är inte ens särskilt förtjust i katter annars."

7. "Mitt största problem när jag har PMS är att jag ALDRIG hittar något att ha på mig, så minst en gång i månaden sitter jag i en klädhög på golvet och storgråter."


Läs även 7 tecken på att du är grym i sängen

8. "En gång medan jag mikrade en färdigrätt brast det för mig, jag grät helt okontrollerat och såg inget ljus. Anledningen? Jag tyckte så oerhört synd om mig själv som skulle äta en så himla tråkig middag – ensam dessutom."

9. "Min kille skämtade med mig och sa att jag var töntig. Jag hade ju PMS och skrek ’om jag nu är så jävla töntig kanske vi ska göra SLUT?!’"

10. "Jag bryter ihop av minsta lilla motgång och börjar ifrågasätta livet. Vem är jag? Vad vill jag? Vad är meningen med livet? Borde jag säga upp mig och sticka till Bali? Vill jag gifta mig? Vill jag skaffa barn? Vill jag raka av mig håret? JAG VET INTE!"

11. "Under min PMS vågar jag inte gå och fika med mina kompisar. Varför? Jag är rädd för att jag ska se en pensionär sitta och fika ensam, vilket garanterat resulterar i att sitter och hulkar resten av fikastunden. Roligt sällskap...not."


Läs även 5 Walk Of Shames alla tjejer känner igen

12. "En gång när jag hade PMS blev jag så sjukt arg på min bff. Hon var 5 minuter sen när vi skulle träffas och jag skällde ut henne efter noter. Hon var rädd för mig i en vecka efter det... Jag skäms fortfarande när jag tänker på det."

13. "Jag var i London med några vänner och vi skulle äta brunch på ett coolt café, vi hade sett fram emot detta i evigheter. När jag får in min mat ser jag att min toast är bränd och känner hur tårarna bränner bakom ögonen. När servitrisen frågar hur maten smakar brister jag ut i gråt, så pinsamt! Behöver jag säga att jag gav henne rejält med dricks? Jag kommer ALDRIG våga gå dit igen!"

14. "En gång när jag körde bil började en varningslampa lysa. Jag visste inte vad den betydde, men jag fick panik, började storgråta och körde in på en parkering tills min pappa fick komma till undsättning. Det visade sig att jag behövde fylla på med spolarvätska... Jag har försökt förklara för pappa att det var min PMS som talade, men än idag tvingar han mig att läsa körkortsteori då och då."


Läs även 7 lögner alla drar under en utekväll

15. "Min pojkvän lagade middag en gång och han hade alldeles för mycket sås i maten. Jag blev sjukt arg och vägrade äta middagen."

16. "Jag stod i kö i matbutiken en kväll och när det var min tur att betala tyckte jag att kassörskan var otrevlig som inte hälsade. Jag frågade vad hennes problem var och hur fan hon kunde få jobba med människor. Hon började gråta och jag insåg att det var min vidriga PMS som talade. Nu vågar jag knappt handla där mer, och om jag gör det går jag aldrig till hennes kassa."

17. "Min sambo skulle vara gullig och tvätta åt mig, men det ångrar han bittert. Han krympte en av mina favorittröjor, och detta när jag hade PMS... Jag vill inte ens gå in på detaljer, men jag kan säga att iallafall ett av hans favoritplagg också blev förstört den kvällen. Det är tur att han är förstående när det kommer till PMS, annars hade vi nog inte levt ihop idag."


Läs även 5 saker du aldrig får göra under sex

Av: Madeleine Jönsson

Gilla Modette på Facebook!