Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 pinsamma sexmoments alla tjejer känner igen

Dela på Pinterest
Eller är det bara vi...?

1. När kläderna sitter fast

Ni försöker klä av er sexigt, men måste snart ge upp. Jeansen har aldrig suttit så tajt och att dina ben är lindande runt din crush gör det inte lättare. Hens skärp går inte få upp och du kippar efter luft när T-shirten fastnar på huvudet.

2. När båda två tappar suget

Det började väldigt bra. Men mitt i er heta stund märker du att lusten liksom....har försvunnit. Det känns som att ni båda blir mer sugna på att göra något annat. Men hur tar man upp en sån sak med den andre?

3. När du testar en ny ställning som inte går bra alls

Du är nyfiken på något nytt och spännande, så du testar en ny ställning. Som inte riktigt var lika bra i praktiken, som i teorin, visar det sig. Någon får kramp och ni måste avbryta...


Läs även 7 tecken på att du är grym i sängen

4. Ni hamnar i osynk

Helt plötsligt har ni liksom...tappat rytmen. Ni är i osynk hela tiden och det spelar ingen roll hur mycket du räknar för att försöka hitta den andres takt.

5. Dina lösögonfransar förflyttas från dig...

...Till hens säng. Lösnaglar, löshår och lösögonfransar har en tendens att falla av under sex. Så här efteråt var det ju verkligen inte en så stor sak, men där och då kändes det inte superkul att hela sängen täcktes av dina extensions.

6. Kroppsljud

Det spelar ingen roll om det är en fis eller att någons mage kurrar. Det är INTE rätt läge. Det pinsammaste är egentligen inte själva ljudet, utan det faktum att ni HÖR ljudet.

7. Du upptäcker sminkfläckar överallt på lakanen efteråt

Ooooooops.


Läs även 23 hemliga saker tjejer gör när vi har sex

Gilla Modette på Facebook!