Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 tips! Så lurar du dig själv att älska måndag morgon

Dela på Pinterest
Känns det tungt när alarmet ringer och helgen är slut? Här är bästa knepen för att lura sig själv att älska veckans första dag!

1. Skapa ett alarm du älskar

Spela in när du och ditt tjejgäng sjunger en sång och ha det som alarm. Tänk att varje morgon väckas av ditt älskade squad. Hur härlig start på veckan!?

2. Gör en måndagsfrukost

Bestäm dig för att varje måndag äta något du tycker extra mycket om till frukost. Pannkakor? Våfflor? En bit chocklad? Unna dig något på måndagar som gör dagen lite extra lyxig.

3. Telefondejt med din bästa vän

Om du och din bff bestämmer att ni ringer varandra varje måndag morgon, kommer det kännas betydligt roligare att det är måndag. Du kanske längtar tillbaka till helgen när du vaknar men om du börjar med att prata med din vän kommer du bli pigg – och glad – väldigt snabbt!


Läs även 5 saker du måste veta innan du rakar benen nästa gång

4. Spara din favoritpodd

Spara din favoritpodcast till måndagen och gör det till en rutin att alltid sätta på den när klockan ringer på morgonen. På så sätt skapar du en mysig stund för dig själv medan nu gör dig i ordning. Psst! Du lyssnar väl på Josefin & Vanja

5. Kör morgonpromenad med en kompis

Ha som rutin att alltid göra det på måndagar! Det är inte bara ett underbart sätt att starta dagen, det gör det också lättare att gå upp. För om du vet att någon väntar på dig kan du inte snooza.

6. Skapa en härlig tradition

Skapa måndagstraditioner. Det kan handla om att du och din bff alltid tränar ihop på kvällen, att du unnar dig själv hemmaspa varje måndag eller att du och tjejgänget inför pizza-måndag. Då kommer det kännas kul att måndagen är här när du vaknar!

7. Le mycket!

Le mot dina kollegor, le mot människor du möter på stan och säg hej till de du träffar i hissen. Leenden smittar och kommer inte bara göra andra, utan även dig själv glad.


Bildkälla Evelina Forsell Ida-Marie Isaksson Emma Blomberg

Gilla Modette på Facebook!