Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Sakerna du borde prata med din partner om varje dag

Dela på Pinterest
Hur ofta pratar du med din partner om detta?

1. Mål och drömmar

Vad har ni för privata och gemensamma mål? Du kanske vill byta jobb i år, eller bli klar med den där C-uppsatsen du kämpat med ett tag? Dela med er av era mål och drömmar och lägg upp en gemensam plan så kommer det bli lättare att nå dem och ni kan pusha varandra!

2. Motgångar

Berätta för din partner om de jobbigaste stunderna du har varit med om i veckan. Det kanske var galet mycket på jobbet eller du kanske hade ett jobbigt samtal med en kompis. Säg då det! Det kommer bli lättare att tackla problemen om ni är två om dem.


Läs även 11 bevis på att du är i ett förhållande med äkta kärlek

3. Hur du mår

Tala om för din partner vilket humör du är på och hur du mår i både kropp och knopp. Det är lätt att det blir små onödiga bråk om en person är på dåligt humör och den andre inte vet om det. Berätta din dagsform, så vet din partner lättare hur hen ska stötta dig på bästa sätt idag.

4. Framtiden

Prata om framtiden. Både era individuella planer och era planer som par. Det kan handla om allt från resor ni vill göra ihop, platser ni vill bo på eller var ni ser er själva om 10 år. Att skapa en gemensam vision om er framtid kommer göra er till ett mer sammansvetsat par.

5. Det du är tacksam för

Berätta för din partner vad du uppskattar mest med din partner och varför du är så tacksam över att få vara med personen. Det är så viktigt att tala om för dina nära och kära att du älskar dem. Så har du inte gjort det idag, gör det direkt!


Bildkälla Stella Pictures Patricia Manfield Alexis Ren

Gilla Modette på Facebook!