Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 saker jag lärde mig av att Tinderdejta

Dela på Pinterest
Modettes redaktör Sara Lund gav sig ut i Tinderdjungeln och bokade in ett gäng dejter under en vecka. Läs här hur det gick för henne!

1. Man måste våga skriva först

Det är skillnad från att hänga på Tinder till att dejta på Tinder, minst sagt. Jag har haft appen i flera månader, men aldrig riktigt tagit steget och faktiskt dejtat. Det funkar inte att swipea höger och vänta på att någon skriver – då kommer du inte få till den där grymma dejten.

2. Myten stämmer – de flesta vill ligga

Allt från sjuka erbjudanden om hotellnätter till att få ett meddelande klockan 03 där det står ”vill du ha sällskap i natt?”. Är man ute efter ett ligg så är nog Tinder ett bra redskap att använda skulle jag tro.

3. Att fixa dejt är inte svårt

På bara någon dag lyckades jag fånga in tre dejter. Det gäller bara att våga skriva och våga tacka ja!

4. Tinder innebär flera OMG-moments

Typ som när ditt ex dyker upp och båda swipear höger (oops) eller när du swipear höger på ditt gamla raggs bästa polare – och får en match! Det är både sjukt roligt och nervkittlande på samma gång.

Läs även 9 saker alla singlar kan relatera till

5. Konsten att inte göra det stelt

Att träffa någon för första gången är speciellt. Gå på en dejt med en helt okänd människa – vad är det för sjuk situation egentligen? Sekunderna innan man står där på dejten så går tankarna lite ”varför ska man försöka tvinga fram kärlek?”. Men det gäller att försöka göra det så avslappnat som möjligt. Ha i åtanken "äsch, går det åt helvete så behöver jag aldrig mer träffa personen".

6. Gör något roligt på dejten

En dejt jag gick på var otroligt stel och tråkig! Det kändes som en arbetsintervju på en fin bar med tända ljus, medan en annan var sjukt rolig då vi körde bowling, gick till McDonalds mitt i natten och hade sjukt roligt tillsammans. Vem jag ska träffa igen? Ja, ni kan nog gissa er till det!

7. Letar du efter kärleken?

Då är nog inte Tinder the way to go. Sorry. Men vill du ha en sjukt rolig kväll/dag? Ja, då tycker jag att du ska ragga upp någon härlig typ på direkten! Men kom ihåg – planera in något sjukt oväntat och roligt istället för en "ska vi ta ett glas vin-dejt?" SÅ mycket roligare!

Gilla Modette på Facebook!