Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

5 sexiga flirttyper – vilken är du?

1 av 4

Den fysiska?
2 av 4

Den fysiska?

Eller kanske den lekfulla?
3 av 4

Eller kanske den lekfulla?

Eller är du grymt traditionell?
4 av 4

Eller är du grymt traditionell?

Dela på Pinterest
Den fysiska eller den ärliga? Vilken tycker du är sexigast?

1. Det fysiska flirtaren

Du vet, hen som älskar att vara fysisk och gärna tar på dig för att visa att hen är intresserad. Hen brukar inte vara rädd för att visa sexuella intressen och älskar sexuell kemi. Och det brukar kunna smitta av sig ganska bra på dig också!

2. Det traditionella

Okej, de har lite gammeldags värderingar ibland. De tycker exempelvis ofta att det är killar som ska ta kommandot. Sex på första dejten? Big no no! Men oavsett vad du tycker om detta brukar det flöda en hel del romantik här, vilket kan vara grymt sexigt!


Läs även Dejtingreglerna alla borde överge

3. Den artiga

Hen som håller upp dörrar och verkligen visar att hen lyssnar på dig. Du känner dig som den mest intressanta personen i världen när du dejtar en sådan person. Allt fokus är på dig!

4. Den ärliga

Hen som skiter i alla töntiga regler om att vänta med att svara på sms eller att spela svår. Hen visar att hen vill ha dig! Finns det något sexigare?

5. Den lekfulla

Hen som du faktiskt aldrig riktigt har haft en "normal" dejt med. Det blir inga middagar, biodejter eller parkhäng här inte! Hen föreslår alltid annorlunda platser att ses på och tar inte dejtandet på så stort allvar, utan ser som en roligt grej. Lättsamt och sjukt härligt!

Vilken typ är du?


Läs även Bevis på att åldersskillnad inte spelar någon roll

Gilla Modette på Facebook!