Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Om du gör det här borde du lämna din relation

Dela på Pinterest
Du ska vara lycklig, må bra och känna dig älskad i ett förhållande. Om du inte gör det kanske det är dags att lämna.

1. Du kommer på ursäkter för hens dåliga beteende

Att hen har haft en dålig dag på jobbet, är ingen ursäkt för att behandla dig illa. Det är klart att vi alla kan vara sura ibland och råka säga saker vi kanske inte menar. Men om din partner ofta säger elaka saker till dig, är det dags att skippa dåliga ursäkter och fundera på om du verkligen vill ha det så?

2. Du låtsas vara någon annan

Om du hela tiden försöker vara någon som din partner ska tycka om istället för att vara dig själv, kanske du inte är så trygg i din relation. En partner ska aldrig försöka ändra på den du är, en partner ska älska dig just för att du är som du är.


Läs även 11 bevis på att du är i ett förhållande med äkta kärlek

3. Du lägger mer tid på bråk än kärlek

Alla par bråkar. Det är inget konstigt (det kan till och med vara skönt ibland). Men om ni bråkar oftare än ni är sams, borde du nog fundera på om du tycker det är värt att stanna kvar.

4. Du tänker mycket på andra

Självklart kan du tycka att andra personer än din partner är sjukt snygga och sexiga. (Det finns ju massor härliga människor där ute!) Men om du ofta känner en längtan efter andra personer, så kanske du inte störtkär i din partner längre. Eller?

5. Du slutar följa dina drömmar

I en härlig relation stöttar och pushar man varandra att nå sina drömmar. Om du känner att du får lägga dina drömmar och framtidsmål på hyllan bara för att det inte passar din partners liv, finns det en väldigt stor risk att du kommer ångra dig senare. Dream big och låt ingen stå i vägen!


Bildkälla Thechrisellefactor.com Addicted2etsy.com The Chronicles Of Her

Gilla Modette på Facebook!