Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

För- och nackdelar med att ha en KK

Dela på Pinterest
Du kan få grymt härligt sex och lär dig vad du njuter av i sängen. Men glöm inte att vara ärlig med era känslor!

Fördelar:

Det krävs inte så mycket tid

För dig som inte känner att du har tid för en relation men samtidigt vill kunna ha hur mycket sex du vill, är en KK helt perfekt!

Ett säkert kort!

Att ha sex med en och samma person leder till att ni lär er vad den andra tycker om i sängen och vad just ni ska göra för att få det så skönt som möjligt. Det är helt enkelt ett säkert sätt att få riktigt bra sex.


Läs även 23 hemliga saker vi tjejer gör när vi vet att vi ska ha sex

Det är en kul erfarenhet

Ni kan göra det till en sjukt rolig upplevelse. Eftersom det inte är några känslor inblandande kan ni se det som en kul grej och våga experimentera. Den spänningen gör det hela ju ännu mer sexigt!

Du njuter

Eftersom du inte har några känslor behöver du inte låta rädsla för vad den andra personen ska tycka, hindra dig från att våga ta för dig. Du kan verkligen utnyttja tillfället för att lära dig vad du tycker om i sängen. Mer njutning i sikte alltså!


Läs även 10 ställen alla måste testa att ha sex på

Nackdel:

Någon kan få känslor

Prata hela tiden med varandra och var ärliga med vad ni verkligen känner. Annars kan det lätt leda till att någon av er blir sårad. Att vara så nära en person du gillar, leder lätt till att du får (eller åtminstone tror att du får) kärlekskänslor. Så – prata, prata, prata!

Läs även Tankar alla tjejer har när en kille är dålig i sängen


Läs även 9 meningar tjejer inte vill höra under sex

Gilla Modette på Facebook!