Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Därför borde kvinnor styra världen

1 av 3

Vi är framgångsrika!
2 av 3

Vi är framgångsrika!

Det är på tiden!
3 av 3

Det är på tiden!

Dela på Pinterest
Vi kvinnor är grymma på så sjukt många sätt. Därför borde vi styra hela världen!

1. Det är på tiden!

Det är på tiden att vi får chansen att visa vad vi går för. Det är dags för männen att ta ett steg bakåt och låta oss kvinnor ta plats på maktpositioner.

2. Vi kvinnor bryr oss om andra

Vi kvinnor är omtänksamma. Vi bryr oss om andra och vi är empatiska. Vi kan sätta oss in i andras situationer (förmodligen mycket tack vare alla timmar av tjejsnack). Världen skulle bli en härligare plats om alla tog hand om varandra. Eller hur!?


Läs även Testa! Hur mycket girlpower är du?

3. Vi kvinnor är framgångsrika

Hur många framgångsrika kvinnor finns det inte!? Om dessa kvinnor får ta ännu mer plats i styrelser och på chefspositioner kommer vi kunna nå ännu längre.

4. Vi är kreativa

Tänk bara på alla framgångsrika kvinnliga bloggare och Instagramstjärnor som hela tiden hittar nya sätt att nå ut till sina följare. När kreativa kvinnor får ta mer plats, kommer vi hitta nya lösningar på världsproblem. Nytt tänkande är guld!

5. Vi kvinnor vet hur viktigt det är med jämställdhet

För vi har vuxit upp i en värld där vi har fått lära oss att män är mer värda än kvinnor. Vi vet hur det känns att inte vara "normen". Därför kommer vi alltid stå upp för alla människors lika värde.


Läs även Internationella kvinnodagen borde inte finnas

Läs även Därför är killar otrogna mot sina flickvänner

Bildkälla TheChristelleFactor.com Jadore-Fashion.com LizzyVdLigt.com

Gilla Modette på Facebook!