Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Meningarna du ska säga till dig själv – som kommer förändra ditt liv

1 av 3

Vad är du tacksam för?
2 av 3

Vad är du tacksam för?

Våga tro på att du kan nå dina drömmar!
3 av 3

Våga tro på att du kan nå dina drömmar!

Dela på Pinterest
Tankens kraft är magisk. Säg de här meningarna till dig själv varje dag så kommer hela livet blir bättre!

Vi människor tänker väldigt många tankar om dagen. Men det är väldigt få av dem som är nya. Resten tänkte du igår – och kommer att tänka i morgon. Därför har du enormt stora möjligheter att påverka livet genom att bestämma dig för vad du ska tänka. Så, ha som vana att säga dessa fem meningar till dig själv varje dag, så kommer livet bli mer positivt!

1. "Du är grym"

Ja! För det är du. Säg det till dig själv varje morgon så kommer du ha bättre självförtroende – och därmed också prestera ännu bättre – resten av dagen.

2. "Jag är tacksam för..."

Påminn dig själv över vad du är tacksam för just idag. Det finns alltid något! Säg sakerna högt till dig själv, så blir det lättare att ta in det och verkligen känna tacksamhet.


Läs även 5 komplimanger alla tjejer vill höra från killar

3. "Jag kommer klara det!"

Om du är nervös för föredraget du ska hålla, eller det kanske för där viktiga mötet, peppa dig själv innan! Ju mer positiva tankar du tänker, desto bättre kommer det gå. Vi lovar!

4. "Jag duger som jag är"

Det spelar ingen roll om du har gjort värsta stora tabben på jobbet, eller om du inte klarade provet. Du är fantastisk ändå! Påminn dig själv om det varje dag.

5. "Jag kommer nå mina drömmar"

En sak är säker. Om du inte tror på att du kommer nå dina drömmar, kommer du absolut inte göra det. Så, våga säga dina drömmar högt och våga tro på att du kan nå dem. Bara där är du ett steg närmare målet.


Läs även Därför borde du skita i beach 2016

Läs även Hur gammal är du egentligen? Testa här!

Bildkälla Salem Indiras Josefin Dahlberg Vanja Wikström

Gilla Modette på Facebook!