Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Saker alla är med om när vi handlar kläder – som vi hatar

1 av 3

Vi alla har varit där, eller hur?
2 av 3

Vi alla har varit där, eller hur?

När du äntligen bestämt dig vilken tröja du ska ha... och butiksbiträdet ger dig tusen nya valmöjligheter.
3 av 3

När du äntligen bestämt dig vilken tröja du ska ha... och butiksbiträdet ger dig tusen nya valmöjligheter.

Dela på Pinterest
När butiksbiträdet slänger på dig tusen grejer och när provrummen är upptagna av människor som tar selfies. Här är sju saker vi inte klarar av när vi är ute och shoppar!

1. När det känns som att butiksbiträdet raggar på en

Du är väl medveten om att personen säkert är lika flirtig mot alla – trots det känns det som att hen är extra flirtig mot just dig.

2. När butiksbiträdet slänger på en jeans

Allt du vill är att plocka på dig de gamla jeansen du alltid köper, för du hatar att testa nya. Trots det slutar det alltid med att du står i provrummet och testar sju par nya jeans efter att butiksbiträdet slänger på dig de nyaste modellerna och övertygat dig om att "rumpan får verkligen ett rejält lyft i dessa!". Så... otroligt...jobbigt.

3. När butiksbiträdet ska försöka bli vän med dig

Ja, det är faktiskt riktigt jobbigt. Det är lite som att gå till frisören, du vill bara gå dit, få det fixat och gå hem igen.

Läs även 9 jeansproblem alla tjejer känner igen

4. När du står i kö till provrummet

Du har bråttom, ska bara prova en tröja, men får vänta i tjugo minuter. Allt för att ett par tjejer står och tar selfies inne i provrummet. Du blir riktigt arg, trots att du vet att du kommer göra precis samma sak när du väl är inne.

5. När någon frågar "går det bra?"

När du står och kämpar med att få på dig kjolen i provrummet. Det är svettigt, jobbigt och du känner hur humöret sjunker. Det sista vi vill är att någon ska kika in och säga "hur går det för dig?" med årets gladaste röst.

6. När du väl står i kassan...

Din beslutsångest är on top, du har äntligen valt vilken tröja du ska köpa och kommer till kassan – för att där få fler valmöjligheter. "Vill du ha lite tofsar till? Vi har extrapris på t-shirtar i dag, du får två smycken för en, har du sett den nya jackan som har kommit in? Har du sett att den här tröjan finns i flera färger?". SLUTA NU, vi behöver inte få MER belsutsångest, tack!

7. När du faktiskt vill ha hjälp

Men ingen hjälper dig. Kan det inte finnas något mellanting eller?

Läs även Shoppa trenden – silver är hetast i vår!

Läs även Streetstyle! 17 snygga outfits att inspireras av i vår!

Gilla Modette på Facebook!