Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så gör du söndagsdepp till söndagspepp!

1 av 3

Läs den där boken du aldrig hinner med annars.
2 av 3

Läs den där boken du aldrig hinner med annars.

Unna dig något härligt på söndagarna, det blir roligare så!
3 av 3

Unna dig något härligt på söndagarna, det blir roligare så!

Dela på Pinterest
Är du söndagsdeppig? Här är knepen som gör dagen så mycket härligare.

1. Gör dina söndagssysslor på lördagen

För många av oss är söndagen en riktig fixardag med lunchlådor, tvätt och städning. Gör en del av de trista sysslorna på lördagen och gör roligare saker på söndagen – då kommer helgen kännas mycket längre!

2. Skippa inte träningen

Alla känner väl till att träning gör oss gladare, och söndagsträning är ingen undantag. Kanske känns en slapp söndag mer lockande än gymmet, men testa en mer meditativ träningsform som gör dig avslappnad. Inte bara din kropp kommer få ny energi, utan även ditt sinne kommer vakna till liv.


Läs även Bilder vi aldrig mer vill se på Tinder

3. Unna dig ost, vin eller något annat du tycker om

Du har jobbat hårt hela veckan, så varför inte avsluta den med en riktig belöning? Passa på att testa lite nya ostar eller charkisar du varit nyfiken på, och bjud hem din bff! Söndagen gick genast från att vara trist till att bli en av veckans höjdpunkter.

4. Skäm bort dig själv med hemmaspa

Och snåla inte med något! Tänd ljus i badrummet och ta en lång och varm dusch eller ett lyxigt bubbelbad. Fortsätt kvällen med ansiktsmask, manikyr och pedikyr. Du kommer lägga dig utvilad och dessutom känna dig fräsch, snygg och redo för en ny vecka.

5. Ha lite ensamtid med dig och bara dig

Ge dig själv två timmar på kvällen där du lägger ifrån dig allt vad sociala medier heter. Det kommer göra att du känner mindre stress för morgondagen och du får tid att göra sakerna du inte hinner med i vardagen. Du har säkert en bok eller tidning där hemma som du velat läsa hur länge som helst, eller hur?


Läs även Så gör du för att komma igång med pluggandet

Bildkälla TheChroniclesOfHer PandoraSykes Adenorah

Av: Madeleine Jönsson

Gilla Modette på Facebook!