Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Sara Montazami: "Fokusera på det som verkligen betyder något i livet"

1 av 6

"Var den du är och stå upp för dig själv"
2 av 6

"Var den du är och stå upp för dig själv"

"Spendera tid med människor som lyfter dig"
3 av 6

"Spendera tid med människor som lyfter dig"

Sara Montazami vill fortsätta inspirera andra tjejer.
4 av 6

Sara Montazami vill fortsätta inspirera andra tjejer.

"Vi är alla människor och ingen har ett perfekt liv"
5 av 6

"Vi är alla människor och ingen har ett perfekt liv"

Saras mamma vet alltid hur hon kan få Sara på bra humör.
6 av 6

Saras mamma vet alltid hur hon kan få Sara på bra humör.

Dela på Pinterest
VECKANS PEPP! Varje vecka pratar vi med en inspirerande kvinna om självkänsla och välmående. Dags för härliga Sara Montazami!

Vad får dig alltid glad?

– Att ha mamma- och dottertid med min mamma. Om jag har en tuff dag eller behöver råd om något, är min mamma den första jag går till. Hon vet alltid hur hon kan få mig att le.

Vad gör du för att stärka din självkänsla?

– Det finns många saker man kan göra för att boosta självkänslan. Jag skulle säga att topp tre är att äta hälsosamt, träna regelbundet och spendera tid med fina människor som lyfter en.

Läs även Isabel Adrian: "Var dig själv till hundra procent"


När tycker du att livet känns tungt?

– När jag har alldeles för många saker på gång samtidigt blir jag så stressad. Vem blir inte det? Men en sak som jag har insett hjälper i sådana situationer är att ta EN sak i taget. När du försöker göra en miljon saker samtidigt, är det lätt att drabbas av panik och att få känslan av att man bara vill ge upp.

Vad gör du att vända en deppig dag?

– Vi är alla människor och ingen har ett perfekt liv. Det är upp till varje enskild människa att vända dagen när saker inte går som man hade tänkt. Jag är inte en person som går runt och är grinig eller långsint, utan jag försöker fixa saker omedelbart när det är något som inte känns bra. Oftast vet du vad lösningen på problemet är, och det är du som måste ta tag i det.

Läs även Michaela Forni "Njut när det är fint och bit ihop när det är fint"

Det är många unga tjejer som ser upp till dig, vad vill du säga till alla dem?

– Jag blir så glad och känner mig så otroligt speciell när unga tjejer säger att de ser upp till mig! Det får mig att vilja bli en bättre människa och att fortsätta inspirera dem. Jag skulle säga att det bästa rådet man kan få kommer från de personer som har varit där du skulle vilja vara. De kvinnor som hade skyhöga mål och galna drömmar och som hittade ett sätt att nå dem. Jag kan inte säga att jag har kommit exakt dit där jag vill vara än, men jag är på väg att ta mig dit. Mitt bästa tips till unga tjejer är att vara den du är och stå upp för dig själv.

Läs även Therese Lindgren: "Bli bäst på en sak istället för att försöka bli grym på allt"


Vem ser du upp till och varför?

– Min mamma! She is one smart cookie! Hon har blivit en grym karriärkvinna och klarar ändå av att vara så otroligt ödmjuk. Hon jobbar hårt i det tysta och låter sedan framgångarna tala för sig. Utöver att hon är duktig på att lägga upp en strategi för karriären, är hon också en otrolig mamma och ger alltid de bästa råden.

Vad är ditt bästa råd till unga tjejer?

– Lägg inte energi på småsaker som kan kännas jobbiga, utan fokusera på det som verkligen betyder något i livet. Var tacksam för allt härligt du har i ditt liv.

Läs även Joanna Fingal "Dåliga dagar gör de bra dagarna ännu bättre"


Läs även Valerie Aflalo: "Skillnaden mellan att lyckas och misslyckas är att inte ge upp"

Bildkälla Sara Montazami

Gilla Modette på Facebook!