Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 känslor vi har när vi tittar på Orange Is the New Black

Dela på Pinterest
Vi blir småkära i någon, vi känner ett starkt systraskap och känner igen oss i flera situationer. Här är sju känslor vi har när vi tittar på Orange is The New Black.

1. Vi uppskattar de små sakerna

En kram, en blick, en komplimang – allt uppskattas mer när vi tittar på Orange is The New Black, för vi vet hur viktigt det är, och inget vi kan ta för givet.

2. Systraskap är det starkaste som finns

Hur mycket de än bråkar och hatar varandra så vet vi att det finns ett systraskap som lyser starkare än allt annat inne på Litchfield.

Läs även Vem är du i Girls?

3. Sorg blir ilska

Igenkänningsfaktorn är så hög – för hur många av oss har inte blivit så ledsna att vi gjort dumma saker, sagt saker vi inte borde och bara gjort allt lite värre. Något som händer ofta i serien – och även i verkligheten.

4. Alla har en historia

"Alla bär på en ett förflutet som vi inte vet någonting om. Var snäll. Alltid" Det citatet är som gjort för att passa in på Litchfield-fängelset.

Läs även Hur mycket kan du om Pretty Little Liars?

5. Vi hatar.. och vi älskar

Red, Alex, Stella och alla andra. Det är en hatkärlek till alla. Gör vårt Quiz och testa vem du är i serien!

6. Vi blir kära

Japp. Vi alla har nog blivit lite kära i någon av tjejerna inne på fängelset någon gång. Vem är din favorit?

7. Brudar äger

Starkaste känslan av dem alla. Vi brudar äger. Orange is The New Black är en powerserie som visar allt från kärlek, sorg, styrka och en massa girlpower.

Läs även Vilken serie borde du följa?

Läs även Vem är du i Orange is The New Black?