Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Om din pojkvän säger det här – borde du göra slut

1 av 3

Om du känner att din pojkvän begränsar dig behöver du inse att du förtjänar bättre och att det är dags att göra slut.
2 av 3

Om du känner att din pojkvän begränsar dig behöver du inse att du förtjänar bättre och att det är dags att göra slut.

Du förtjänar bara det bästa!
3 av 3

Du förtjänar bara det bästa!

Dela på Pinterest
Har du en pojkvän som får dig att känna dig osäker och dålig? Då är det dags att tänka om. Här är fem saker han inte ska säga till dig.

1. "Måste du vara så högljudd?"

Om din kille blir obekväm när du tar plats i sociala sammanhang och pratar eller skrattar högt handlar det bara om hans egen osäkerhet, Du får prata och skratta precis hur högt du vill!

2. "Ska du verkligen äta det där?"

Om han försöker kontrollera vad du äter och ger dig dåligt samvete varje gång du ätit något onyttigt måste du säga ifrån. Ingen annan än du bestämmer vad du stoppar i dig!

3. "Du är mycket snyggare i verkligheten än på bilder"

Att ge en komplimang och säga något taskigt på samma gång finns det vissa killar som är experter på. Det här är bara ett tecken på att din pojkvän inte kan glädjas åt dig fullt ut, och då är han ingenting att ha.

4. "Är du sur?"

Om han ofta säger så kanske han bara försöker lägga över alla sina egna negativa sidor på dig. Personer som trycker ner andra för att själva må bättre är inga härliga människor att umgås med.

5. "Ska du verkligen göra det där?"

Din kille ska tro på dig och peppa dig i det du vill göra. Ställ dig själv frågan om han får dig att känna dig bra. Känner du dig osäker och dålig när du är med honom är han förmodligen inte bra för dig, simple as that.Läs även Bilder vi aldrig mer vill se på Tinder

Läs även Dejtar du någon ny? Här är varningstecken du ska akta dig för

Läs även Tecken på att din kille inte har kommit över sitt ex

Av: Hanna Svärd

Gilla Modette på Facebook!