Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Isabel Adrian: "Jag har alltid vågat slänga mig ut och testa nya saker"

1 av 5

Isabel tycker det är superkul att lära sig dansa.
2 av 5

Isabel tycker det är superkul att lära sig dansa.

Foto: Steve Schofield. Hon gillar att kasta sig ut och utmana sig själv.
3 av 5

Foto: Steve Schofield. Hon gillar att kasta sig ut och utmana sig själv.

Ikväll vill hon visa vem hon verkligen är!
4 av 5

Ikväll vill hon visa vem hon verkligen är!

Foto: LALA Studios
5 av 5

Foto: LALA Studios

Dela på Pinterest
Modette pratade med Let's Dance-aktuella Isabel Adrian om dansen, vad hon tycker om juryn och varför hon inte kan gå på Stockholms gator.

Hur är det att vara med i Let’s Dance?

– Det är galet kul! Jag är här för att jag vill lära mig att dansa. Och då vill jag ju också vara kvar länge, vilket betyder hård träning. Vi alla går verkligen in för det och det är det som är tjusningen med programmet. Det är en utmaning inte många kan få här i livet!

Har du alltid vågat slänga dig ut och testa nya saker?

– Ja, men det har inte alltid varit frivilligt. Ibland har jag varit i situationer där allt bara har känts jobbigt och dåligt och då har jag varit tvungen att slänga mig ut. Utan att veta vad jag ska till. Men det har aldrig resulterat i att jag inte har lärt mig någonting. Därför är jag inte rädd.


Läs även Bianca Ingrosso – bakom kulisserna på Let's Dance

Du stod på trappan förra veckan. Vad ska du göra för att inte hämna där ikväll?

– Jag hade inte kunnat göra bättre förra veckan, så jag ska fortsätta träna hårt. Jag har såklart tagit åt mig av juryns feedback. Något jag verkligen tänker på denna veckan är att jag ska vara mig själv. Jag vill visa vem jag är, i både koreografin och genom exempelvis kläderna. Det jag gör ikväll kommer verkligen spegla mig som person. Jag hoppas det kan lysa igenom i showen.

Vad tycker du om juryn?

– Det vill du inte veta! Haha! Nej, men juryn har mycket konstruktiv kritik och vissa är mer erfarna, medan andra blandar in känslor i sina poäng. Det verkar inte som att jag är en favorit hos Cecilia. Hon verkar jättetrevlig, men hon är väldigt hård mot alla tjejer. Hon kanske favoriserar män lite. Jag förstod inte vad hennes kritik kom ifrån förra veckan och jag förstår inte varför hon pratade bebisspråk med mig. Hon verkar ha något emot göteborgskor.


Läs även Peg Parnevik: "Fuck the haters! Det är du som bestämmer"

Vad gör du mellan danspassen, hinner du njuta något av Stockholm?

– Nej, ingenting. Det beror dels på att jag vill satsa allt på dansen. Men jag känner mig rätt instängd just nu eftersom jag har haft en stalker efter mig, som det var rättegång kring 2004, men som nu har släppts fri. Så jag går inte alls ut på stan i Stockholm. Sedan jag kom hit för ungefär en månad sedan har jag anpassat min livsstil just på grund av detta. Jag tar inga onödiga risker. Det var ett allvarligt fall och även om det är flera år sedan det hände, är detta en så pass stor produktion, att jag har valt att bara gå mellan hotellet och studion.

Hur blir du påverkad av detta?

– Det har varit påfrestande att hela tiden vara extra försiktig. Men jag vill inte ha sympati. Folk har det värre än mig. Men just nu kanske jag får acceptera att det inte passar att gå ut på stan. Jag är tvungen att vara försiktig.

Är du nervös innan du går ut på scen?

– Nej. För det är så sjukt kul. Jag älskar live! Då får jag tillfälle att bjussa på mig själv.


Foto: LALA Studios

Läs även Isabel Adrian: "Var dig själv till hundra procent"

Läs även Testa här! Vad kan du om Isabel Adrian?

Bildkälla Stella Pictures

Gilla Modette på Facebook!