Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

​Trött efter påskledigheten? Här är enkla knepen som ger dig ny energi

1 av 2

Ha ljusa vårkläder på dig!
2 av 2

Ha ljusa vårkläder på dig!

Dela på Pinterest
Påskledigheten kan göra många av oss trötta då vi haft fullt upp att springa mellan påskmaten och påskgodiset. Här är några saker som ger ny energi nu när en ny vecka står på schemat..

Ta en promenad till jobbet

Njut av de otroligt vackra morgnarna nu när våren är här. Att starta dagen med att se solen gå upp är magiskt och fyller garanterat på dina batterier till max.

Ta fram vårkläderna

Använd ljusa kläder, härliga sneakers ch den där fina vårjackan du rockade förra året. Du behöver inte köpa nytt, att sätta på sig förra årets vårkläder kan göra stor skillnad.

Läs även Misstagen som gör dig trött resten av dagen

Lyssna på powermusik

Sätt på någon skön spellista på Spotify och lär känna nya artister och låtar. Spotify erbjuder alla möjliga typer av musiklistor, helt underbart sätt att starta dagen på! Tips! Välj hellre en partylista än en mysig morgonlista, det ger dig en kickstart!

Ta vara på kvällarna

Istället för att åka hem från jobbet och ta hand om allt det där tråkiga – städa, tvätta, laga matlådor och annat så tycker vi att du ska träffa vänner! Sätt er på en uteservering, ta promenader i kvällssolen och må bra. Ta sedan en kväll i veckan då du gör allt det där andra, så kan du ha semester alla andra kvällar.

Läs även9 saker som gör det lättare att gå upp på morgonen

Läs även 9 saker som gör det lättare att gå upp på morgonen

Bilder Ida-Marie Josefin Dahlberg

Gilla Modette på Facebook!