Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är relationerna som egentligen är dåliga för dig

1 av 2

Bryt alla relationer som inte är bra för dig.
2 av 2

Bryt alla relationer som inte är bra för dig.

Dela på Pinterest
Vissa relationer tar mer energi än vad de ger – vilket är ett tecken på att det är en de är dåliga. Vi har listat några typer av relationer vi borde avsluta på direkten.

1. Kompisen som egentligen inte är din kompis

Den där kompisen som tar mer energi än vad hen ger, eller kompisen du är med bara för att du alltid varit det – fastän du vet att ni aldrig skulle bli kompisar om ni träffades i dag.

2. Relationen med ditt ex

Har du bra relation med ditt ex? Toppen för dig! Men har ni en relation där ni försöker vara vänner men båda vet att det ligger något under ytan och lurar, då är det ingen bra relation längre.

Läs även 7 tecken på att din dejt inte är över sitt ex


3. Arbetskollegan du inte klarar av

Bara för att ni arbetar på samma jobb så behöver ni inte vara vänner. Försök ha en professionell relation där ni endast pratar om jobb, istället för att skjuta fram den där fikan som aldrig kommer bli av ändå. Den här typen av relation gör att jobbet känns tyngre, vilket aldrig är bra.

4. Släkt eller familj som inte uppskattar dig

Varför ska vi hålla fast vid relationer som är skadliga för oss – bara för att de är blodsband mellan oss? Beter sig en människa illa mot dig så är det ingen relation värd att ha.

5. Din dåliga relation med dig själv

Är du ovän med dig själv ibland? Trycker du ner dig själv i alltför många tillfällen? Gör slut med ditt dumma jag och bygg upp en sund och bra relation med dig själv istället.


Läs även 7 tankar du tänker när du stalkar ditt ex på sociala medier

Läs även Vill du komma över dit ex? Då ska du göra det här

Gilla Modette på Facebook!