Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Det här avslöjar formen på din tunga – om din personlighet

1 av 2

Vilken modell stämmer bäst in på dig, A, B eller C? 
Image: Shefinds.com
2 av 2

Vilken modell stämmer bäst in på dig, A, B eller C? Image: Shefinds.com

Dela på Pinterest
Stämmer det här in på dig?

Enligt livsstilssajten Shefinds.com avslöjar formen på din tunga en hel del om din personlighet. Har du en rundad, spetsig eller platt tunga? Se nedan vad det säger om dig!

A. Rundad form

Du är tillbakadragen och lever efter mottot "go with the flow". Du tycker om att testa nya saker och du gillar att vara tillsammans med andra människor. Du är oftast väldigt glad och positiv.

B. Spetsig form

Du vet vad du vill och är inte rädd för att säga sanningen. Du gillar inte när saker eller människor sätter sig i vägen för dig. Ibland säger du det första som dyker upp i huvudet utan att tänka igenom det. Du är lojal mot de du bryr dig om och behandlar andra med respekt.

C. Platt form

Du är unik och kör din egen stil. Människor beskriver ofta dig som kreativ och frisinnad. Du uppfattas som social och utåtriktad, men sanningen är den att du trivs väldigt bra med egentid.

Det finns enligt artikeln inga vetenskapliga belägg för det här. Men det stämmer faktiskt på flera personer vi har pratat med.

Stämmer det på dig?


Image Shefinds.com

Läs även Därför ska du föna din rakhyvel – om du vill ha lena ben

Läs även Frisyren du ska sova i – om du vill ha friskt och vackert hår

Källa Shefinds.com

Bildkälla Lizzyvdligt.com

Gilla Modette på Facebook!