Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Sista It Girls-utmaningen är avgjord – möt finalisten Jamie Sallmén★

Dela på Pinterest
Jamie Sallmén är en av vinnarna i den absolut sista It Girls-utmaningen "Wild Card". Läs vår intervju för att få reda på mer om hennes drömmar och tankar inför vårens webbtv-serie!

Den allra sista utmaningen för It Girls 2016 är nu avgjord och vi säger grattis till finalisten Jamie Sallmén. Hon är 26 år, jobbar som gyminstruktör och bor i Bromma. Läs ett av Jamies vinnande inlägg här.

Grattis! Hur känns det att du är en av våra deltagare?

– Tack snälla, det känns helt fantastiskt och lite galet!

Hur ska det bli att vara med i en webb-tv serie? Är du nervös?
– Det kommer bli superkul och ser fram emot det! Att stå framför kameran är också något jag älskar. Jag är mer laddad än nervös – just nu, haha.

Varför sökte du till It Girls?
– Jag sökte för att få chansen att visa mer om vem jag är. Jag har så mycket att ge så det var självklart för mig att söka till årets It Girls. Jag inspireras av Modette som portal och tänkte att det här kan vara min chans till att bli en av er.

Varför ska du vinna?
– Jag lever för att inspirera andra och att vinna skulle göra så att jag når ut till fler människor. Jag vill vara den förebilden jag själv hade behövt ha när jag var yngre och visa att oavsett var du än kommer ifrån – så är allt möjligt med en positiv attityd.

Vad drömmer du om?
– Jag drömmer om att få vara med att påverka, inspirera och skapa drömmar och mål hos andra. Jag vill föreläsa om hälsa, skriva en bok, resa mer, jobba som programledare och blogga på Modette. Sedan att jag drömmer om att vara Beyoncés bakgrundsdansare är ju en annan femma...

Namn: Jamie Sallmén
Ålder: 26 år
Bor: Bromma, Stockholm
Familj: Uppvuxen med mamma och två bröder.
Gör: Jobbar som instruktör på gym.
Övrigt: Drivs av att inspirera andra!

Kolla in Jamie Sallméns blogg HÄR