Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

10 saker du kommer ångra om 10 år – dags att göra något nu!

1 av 3

Lägg din energi på det som är viktigt i livet.
2 av 3

Lägg din energi på det som är viktigt i livet.

Det är så viktigt att umgås med människor som ger energi.
3 av 3

Det är så viktigt att umgås med människor som ger energi.

Dela på Pinterest
Gör du någon av de här sakerna? Då kommer du garanterat att ångra dig om tio år.

1. Att du inte vågade!

Vi ångrar sällan något vi gör, däremot ångrar vi sakerna vi aldrig gjorde. Så se till att våga testa det där nya jobbet, våga gå in i en relation trots att det känns läskigt och våga följa dina drömmar utan att vara rädd för att misslyckas. Annars kommer du ångra dig.

2. Att du har umgåtts med fel personer

Umgås du med vänner som ger dig negativ energi och som kanske egentligen inte är dina vänner? Det kommer du ångra! Det är så viktigt att umgås med personer som ger dig energi och som gör dig glad!

3. Att du lagt energi på fel saker

Det är så viktigt att stanna upp ibland och fundera på vad som faktiskt är viktigt i livet. Gå inte runt och älta saker som egentligen inte spelar någon roll. Det kommer bara få dig att må dåligt. Lägg energi på sådant som kommer få dig att växa som människa.

Läs även 15 saker du borde säga till din bästa vän idag

4. Att du levt ditt liv efter andra

Den viktigaste personen i ditt liv är du och den viktigaste relationen är den du har med dig själv. Den enda person du säkert vet att du kommer leva med tills du dör är dig själv. Så se till att göra saker som DU mår bra av och som DU tycker är viktiga.

5. Att du tänkt på vad andra ska tycka

Vet du vad? Det spelar ingen roll vad andra tycker. Ingen roll. Så släpp det och lev livet utefter dina värderingar. (Dessutom tycker och tänker inte inte alla andra så mycket som du tror!).

6. Att du inte levt i nuet

Stanna upp och se dig runt omkring, uppskatta människorna runt omkring dig och våga vara spontan. Ett sätt att hitta nuet är att meditera. Testa! Du kommer inte ångra dig.

Läs även Därför måste du älska din kropp – för att bli framgångsrik


7. Att du har gett upp

Glöm aldrig att allt ordnar sig. Även om det känns tufft när du möter motgång efter motgång så är det de hårda stunderna som får oss att växa. Ge inte upp!

8. Att du inte unnat dig tillräckligt

Oavsett om det handlar om att du inte unnat dig tillräckligt mycket av din favoritglass eller dyra väskor, så kommer du garanterat ångra om du känner att du har varit snål mot dig själv. Börja unna dig nu! Det är ju de små guldklimparna i vardagen som gör livet lite extra härligt.

9. Att du skjutit upp saker

Hör du dig själv ofta säga "det ska jag göra sen" eller "någon gång ska jag..."? Lev livet nu, för du vet ju faktiskt inte hur länge det varar. Det låter tråkigt, men passa på att göra sånt du tycker om idag. För annars är risken att det aldrig blir av.

10. Att du inte har insett hur vacker och unik du är

Glöm inte att du är världens finaste människa. Du är fantastisk och ingen annan är som du. Det är värt att fira varje dag!

Läs även 5 anledningar till att börja älska sig själv

Vill du veta varför vi älskar att bli äldre? Klicka här!

Läs även Rubriker vi aldrig mer vill se på tidningsomslag

Bildkälla Salem Indiras Ida-Marie Isaksson Josefin Dahlberg

Gilla Modette på Facebook!