Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Därför borde du och ditt tjejgäng ha en galen singelsommar

1 av 3

2 av 3

3 av 3

Dela på Pinterest
Nu är sommaren väldigt nära och och här är några anledningar till varför du och dina tjejkompisar borde göra den till roligast någonsin!

1. För att ni kan!

Att ha en galen singelsommar ihop är ju bland det roligaste som finns. Så kör!

2. Ni kan gå ut och ragga tillsammans

Visst är det väldigt kul att ragga!? Och framförallt med dina bästa vänner. De är och kommer alltid vara dina bästa wingmans. Så kul!

3. Ni kan umgås med varandra flera dagar i rad

I sommar finns det inga pojk- eller flickvänner som håller er tillbaka. Det blir att flytta in tillsammans för hela sommaren. Ett tjejgäng i en etta, det är väl lagom med plats?

Läs även 7 saker som gör varje singels liv lite bättre


4. Du lever bara en gång

Att dansa till 05:00 (07.00...?) och vandra hem barfota med skorna i ena handen och din bff i den andra? Hur härligt!? Det är obligatoriskt under sommaren.

5. Alla behöver en singelsommar

Ja, så är det nog. Att spendera årets bästa månader helt självständig, utan någon annan att tänka på, på stans bästa uteserveringar, skratta med sina vänner, ha pirriga sommarflirtar och lära sig allt du kan lära om dig själv är så viktigt. Alla behöver minst en sådan sommar.

6. Du kan fokusera på dig själv

Du måste älska sig själv innan du kan älska någon annan. Det är ju faktiskt så. Se till att ta den här sommaren och gör precis vad du vill och mår bra av. Så kan du hitta en partner till hösten, när höstmyset närmar sig.

7. Ni kan gå på härliga dubbeldejter

Det är klart ni ska ta den här sommaren och dejta tillsammans. Förstår ni hur kul!? Fixa en dubbeldejt med snyggingarna på baren och ha världens roligaste kväll!


Läs även Så maxar du singelsommaren 2016 – sakerna du inte får missa!

Läs även 7 tecken på att ni kommer vara vänner livet ut

Läs även 15 saker alla måste lära sig om dejting

Bildkälla Natasha Oakley Stella Pictures

Gilla Modette på Facebook!