Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Ny undersökning: Det här är det värsta du kan göra på dejten

Dela på Pinterest
Ska du gå på dejt? Då borde du nog läsa det här först!

Dejtingsidan Elitsinglar har gjort en undersökning för att se vad singlarna tycker är den största dealbreaken – alltså vad som får människor att säga hejdå efter första dejten.

De har intervjuat 441 medlemmar och därefter listat de fem värsta tabbarna – som får singlarna att säga hejdå till dejten.

1. Kolla telefonen

Ja, ska du på dejt ska du alltså lägga undan telefonen. Att ta selfies eller ta foton på maten är det värsta – till och med värre än att komma sent.

2. Dålig lukt

Hela 43 procent ansåg att dålig kroppslukt är en riktig dealbreaker – så ska du på dejt, duscha innan!

3. Vara tyst

Okej, ska du på dejt så ska du alltså hellre prata för mycket än för lite. För 71 procent anser att det är bättre att snacka på som bara den än att vara tystlåten. Dock ska du inte prata om sex eller kommande dejter tydligen (tråkigt?! Eller?)

4. Ha för mycket smycken eller en t-shirt med tryck på

Den här är ju lite rolig ändå. Tänk därför efter lite innan du smyckar upp dig för fullt. Solglasögon och mjukisbyxor är också ett big no no.

5. Lägga till din dejt på Facebook

Stalka din dejt på Facebook och andra sociala medier är helt rimligt och okej, men att lägga till din dejt på Facebook efter första dejten är något som 21 procent av singlarna anser som en dealbreaker.

Här kan du läsa mer om varningstecken du ska akta dig för på första dejten.

Ska du på dejt? Då måste du läsa det här – knepet för att äga dejtingspelet.

Gilla Modette på Facebook!