Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 saker alla tjejer samlar på (du är inte ensam!)

1 av 1

Dela på Pinterest
Fina påsar, intorkade nagellack – en lista på saker vi alla samlar på!

1. Fina påsar
En shoppingdag på stan är så mycket mer än bara innehållet i påsarna du kommer hem med – själva påsen är minst lika spännande. Vi alla har en fet samling "finpåsar" samlade för att bära med lunchlådan till jobbet.

2. Nagellack
Gammalt, torkat, nytt, fint och fult – you name it! Oavsett om lacket är från H&M eller Chanel så älskar vi alla att samla badrumsskåpet med lack i regnbågens alla färger.

3. Sentimentala lappar
"Saknar dig", "Ha så kul älskling", "Älskar dig". Lappar från mamma, pappa, partner och vänner. Har du fått lappar så vet du att de inte slängs i första taget, kanske sitter de till och med på väggen någonstans.


4. Bilder
Minst en gång i veckan är det selfiesession. Du knäpper av kanske 40 bilder, 1 blir bra nog för att ladda upp på Instagram men du sparar alla. "Minnen", kallar vi det för...

5. Saker från ex
Hen är en del av ditt förflutna och inga känslor finns kvar, men ändå sparas armbandet från er 1 års dag och den inramade bilden på er två tillsammans.

6. Smink - gammalt som nytt
Nödlådan som vi kallar den för, smink som vi samlat på sen mellanstadiet ligger i lådan och väntar på att kanske behövas någon dag – vi slänger det inte för...tänk om?

7. SMS
Hur ofta rensas ens listan med sms? Aldrig skulle vi påstå. Oavsett om det är från kompisen du aldrig pratar med längre, eller 71555 som säger att din surf är påväg att ta slut.


Läs även 7 saker vi tjejer gör - som killar inte förstår

Bildkälla Instagram