Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

8 onödiga saker alla tjejer spenderar halva lönen på!

Dela på Pinterest
Undrar du också vart alla pengar tagit vägen i slutet av månaden? Här en lista på åtta saker som slukar oss tjejers pengar!

1. Fika

Har du och dina tjejkompisar som rutin att stämma av under en fika flera gånger i veckan? Kaffe på stan är inte superdyrt, men många bäckar små blir fort till en sjö av pengar.


Läs mer: 7 enkla sätt att tjäna extrapengar till sommaren2. Lockvaror

Kommer du ihåg när du fyndade det där nagellacket i kassan som var på extrapris? Vi är ledsna, men du sparar aldrig pengar genom att köpa något. Även om det ser ut att vara en bra deal.

3. Hårnålar

Någonstans, långt långt bort så måste det finnas ett parallellt universum där alla hårnålar och snoddar hamnar. Låt dem inte smita dit! Försök att håll koll på dem istället för att köpa nya stup i kvarten.

4. Mensskydd

Som tjej är det svårt att undkomma kostnaden för mensskydd helt. Men testa att byta ut tampongerna mot en menskopp. Både bra för plånboken och miljön!


Läs mer: 5 enkla DIY-knep för att förnyadin garderob


5. Bubbelvatten

Varför envisas vi med att köpa bubbelvatten på flaska när vi har världens bästa vatten rinnandes i kranen? Köp en vattenflaska och fyll på.

6. Nylonstrumpbyxor

Ibland lönar det sig att lägga några extra kronor på saker som håller. Investera i ett par bra strumpbyxor som håller.

7. Festkläder

Att ha samma paljettklänning 5 fester i rad är inte jättekul. Ta en titt i kompisarnas garderober och låna eller byt klänningar istället för att köpa nytt!

Läs mer: 11 superenkla knep för att spara pengar


8. Smått och gott

Kan inte du heller motstå små söta block, lådor och saker som ofta hamnar längst in i en låda? Dit smiter det många kronor. Försök tänka igenom alla dina köp!

Läs mer: 7 saker alla tjejer samlar på (Du är inte ensam!)
Bildkällor: Ladycup.se Starbucks Blairwaldorfs

Gilla Modette på Facebook!