Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

TV-serierna du borde titta på – enligt ditt stjärntecken

Dela på Pinterest
Är det dags att börja kolla på en ny serie? Vi vet vilken som passar dig bäst – baserat på ditt stjärntecken!


1. Väduren

Du har rollen som ledare, festplanerare och du har oftast koll på situationen. Du behöver en serier med en stark ledare, som Spencer Hastings i Pretty Little Liars eller Frank Underwood i House of Cards.

Trots att du är en bra ledare är du också väldigt impulsiv, något som ibland kan få dig att hamna i trubbel. Karaktären Carrie Mathison i Homeland är vädur, vilket inte förvånar oss då hon passar in i beskrivningen.

Du borde kolla på:

House of Cards

Girls

Homeland

The Walking Dead

Pretty Little Liars


2. Oxen

Du värderar bekvämlighet högt och vet hur man njuter av det goda livet. Du föredrar tryggt och stabilt umgänge, som vännerna i Vänner eller the Dillon Panthers i Friday Night Lights, men även att skämma bort din mer sensuella sida.

Serier som passar dig är:

Jane the Virgin

Gilmore Girls

Vänner

Friday Night Lights

Blackish

Läs mer: 11 tecken på att ni har ett sunt förhållande


3. Tvillingarna

Tvillingar beskrivs ofta som falska och oförutsägbara, men de är också skarpa och anpassar sig bra i alla situationer. Tvillingarna behöver en serie med maximalt drama för att matcha deras personlighet. Don Draper med sitt hemliga förflutna, Annalise Keating med sin hänsynslösa juridik och Jem som lever ett dubbelliv, är karaktärer som passar utmärkt.

Här är serierna för dig:

Mad Men

Jem

How to Get Away With Murder

Orphan Black

UnREAL


4. Kräftan

Här har vi en riktigt känslosam person som uppskattar klyschiga draman, det spelar ingen roll om det handlar om ungdomar som utforskar sex och kärlek i en enkel småstad eller två kaxiga countrysångerskor från Nashville.

Kräftor har också svårt att släppa taget och en förmåga att hålla an vid saker alldeles för länge. Typ som besattheten vid en ö med magiska krafter.

Du borde kolla på:

Dawson's Creek

Lost

The Mindy Project

Nashville

American Horror Story

Läs mer: 7 heta sexscener på film – som inte hade funkat i verkligheten


5. Lejonet

Lejon älskar att vara i rampljuset och dras till karaktärer som inte är rädda för att göra sin grej, som Ilana Wexlor i Broad City's eller Jenna Maroney i 30 Rock's. Du kan även se likheter mellan dig själv och Alex i Quantico och Jessica Jones.

De här serierna passar dig:

Chicago Fire

Broad City

Jessica Jones

Quantico

30 Rock


6. Jungfrun

Jungfrur är starka ledare och mycket noggranna med sitt arbete och vill inte bli alltför personliga med främlingar. De lägger stor fokus på detaljer och kan ibland blir lite för mycket perfektionister, något som kan påverka vänskaper. Men du har bra sällskap av likasinnade, Oliva Pope har inte stött på ett enda problem som hon inte kunnat lösa.

Här är fem serier som passar dig:

Scandal

Mr. Robot

Ally McBeal

Master of None

Arrow

Läs mer: 8 grejer som kommer att hända när ni tar ett "romantiskt" bad


7. Vågen

Vågen älskar sällskap, och gillar att titta på serier där gemenskapen står i fokus. Till exempel som kvinnorna i Designing Women eller familjen Crawley i Downton Abbey.

Din främsta styrka ligger i din charm, och det kan ta dig långt, kolla bara på Tyrion Lannister i Game of Thrones.

Du borde kolla på:

Downton Abbey

Designing Woman

Parks and Recreation

Game of Thrones

Being Mary Jane


8. Skorpionen

Skorpioner är kända för sin intensitet och beslutsamhet. Den ideala showen för Skorpionen är något med en stark (ibland för stark) ledning som vill ha allt, till vilket pris som helst. Som legendaren Cookie Lyon i Empire, eller Rebecca Bunch i Crazy Ex-Girlfriend som inte kan ta ett nej.

När det kommer till Keeping Up With the Kardashians kan vi berätta att Kris Kardashian är skorpion, och vad hade Kardashianklanen varit utan hennes hårda arbete? Även Blair Waldorf i Gossip Girl är skorpion, vilket kanske inte är till någon större förvåning.

Här är serierna som rekommenderas för dig:

Crazy Ex-Girlfriend

Keeping Up With the Kardashians

Empire

Sherlock

Gossip Girl


9. Skytten

Skytten letar alltid efter djupare mening i saker, som Carrie Bradshaw, som i varje avsnitt "couldn't help but wonder", eller Kara Danvers som försöker förstå vad det innebär att vara Super Girl.

En skytte älskar äventyr, något som antingen kan upplevas utomhus, eller i din bekväma soffa framför Once Upon a Time.

Du borde kolla på:

Sex and the City

Supergirl

Once Upon a Time

Sleepy Hollow

Scream Queens

Läs mer: Är det här Selena Gomez nya crush? Sån hunk!


10. Stenbocken

Stenbocken älskar att jobba känner ingen sig i folk som vet vad de gör. De kan relatera till den hårt arbetande detektiven Olivia Benson och advokaten Dean Strang i Making a Murderer.

Serier som passar dig är:

Curb Your Enthusiasm

Law & Order: SVU

Making a Murderer

Black Mirror


11. Vattumannen

En utmärkande vattuman vi kan se på TV är Jess Day i New Girl. Hon visar varför just detta stjärntecken är så speciellt med sin vänliga, omtänksamma och lite knäppa personlighet.

Du kan känna igen dig i karaktärer som Meredith Grey i Grey's Anatomy och O.C's Summer Roberts.

Här är serierna du borde kolla på:

The Flash

Grey's Anatomy

New Girl

Golden Girls

The O.C


12. Fiskarna

Du känner starka band till din fantasi och till din andliga sida. Fiskar är också kända för att vara hopplösa romantiker. Något som borde göra att Outlander, en serie som handlar om en romans mellan kvinna som reser i tiden och hennes skotska man, till din nya favoritserie.

Vi tror att du kommer gilla:

Outlander

Unbreakable Kimmy Schmidt

Glee

Orange Is the New Black

Twin Peaks

Läs mer: Kylies Snapchat får alla att undra – har hon gift sig?

Läs mer: 7 sätt att göra måndagar till din favoritdag

Gilla Modette på Facebook!