Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Rihanna och Drake bekräftar kärleksryktena – vi har bevisen

Dela på Pinterest
Att Drake och Rihanna ska vara ett hemligt par har det ryktas om länge. Men nu har paret visat upp sin kärlek offentligt. Så gulligt!

Fans över hela världen har länge hållit tummarna för att ryktena om att Drake och Rihannas romans ska vara sann. Det hela började med att paret började jobba ihop allt mer och mer. De gjorde låtar tillsammans och reste över världen och turnerade ihop. På scenen var det oundvikligt att undgå kemin mellan artisterna och nu har vi äntligen fått ett bevis på att deras förhållande inte bara är ett rykte.

Bilden kan inte visas :(


Under MTV:s VMA gala i helgen så tappades ryktena upp efter att Rihanna duckade Drakes försök till att kyssa henne mitt på scenen. Efter den händelsen verkar de inte längre smyga med att de håller ihop.

Efter galan reste de två turturduvorna till Miami där Drake hade en spelning. Rihanna var självklart med på konserten och denna gången gav hon Drake en kyss framför hela publiken.

Bilden kan inte visas :(

Senare under kvällens gång har ett fan lyckats fånga paret på film när de dansar nära och intimt på en nattklubb – kanske kan man till och med ana en till kyss?

Bilden kan inte visas :(

Bilden kan inte visas :(

Det är helt klart något mer än vänskap mellan dessa två sötnosar! Så gulligt!

Läs mer: Rihanna och Calvin Harris musikvideo är här (och den är allt annat än vad vi är vana vid)

Läs mer: 7 viktiga saker Rihanna har lärt oss

Bildkälla: TT Drake

Gilla Modette på Facebook!