Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Chloë Moretz dumpade Brooklyn Beckham – mitt under Coldplays konsert

1 av 1

Dela på Pinterest
Det unga parets kärlek har tagit världen med storm. Men nu verkar kärlekslågan hos järnparet ha brunnit ut.

Förhållandet mellan David Beckhams son, Brooklyn Beckham, och skådespelerska Chloë Moretz har hyllats över hela världen. Inte bara för att de är ett snyggt par, utan för att de stöttar och står upp för varandra genom allt. Men den solskenshistorian skulle få ett hastigt slut när Chloë dumpade Brooklyn på det mest okänsligaste sättet.

Bilden kan inte visas :(

Bilden kan inte visas :(


Enligt New York Post:s berömda Page 6 så gjorde paret slut för veckor sedan. Paret har inte uttalat sig själva om händelsen eller nekat till ryktena på sina sociala medier. Det hela började med ett bråk då paret var på en Coldplay konsert. "Jag vet inte vad som satte igång det. De tjafsade hela tiden", säger en källa till Heat Magazine. Tillslut hade Chloë sagt "Nu får det räcka, vi är slut, det är över", högt inför alla fortsätter källan.

Efter den händelsen så hängde Chloë ihop med sångerskan Megan Trainor resten av kvällen.

View this post on Instagram

Girls night @meghan_trainor #coldplay

A post shared by Chloe Grace Moretz (@chloegmoretz) on

Men detta var inte den första gången som paret gjorde slut. "De här två har blivit ihop och gjort slut så många gånger. Ingen förväntar sig att de ska hålla för evigt", säger en annan källa till Cosmopolitan.

Läs mer: Brooklyn Beckham tar priset som årets bästa pojkvän – läs hans kärleksförklaring till Chloë här

Läs mer: Chloë Moretz fick nog av allt näthat – här säger hon ifrån

Bildkälla: TT Chloë Moretz

Gilla Modette på Facebook!