Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

9 tips på dejter som inte kostar pengar

1 av 1

Dela på Pinterest
Att hålla romantiken vid liv behöver inte kosta skjortan. Här är tio tips på dejter som inte kostar något.

1. Hajka
Snöra på er joggingskorna, packa ner lite massäck och bege er ut i naturen på en liten vandring. Om ni har ett tält så kan ni övernatta under stjärnorna. Så mysigt!

2. Gå på ett gratis event
Detta kräver kanske lite extra research. Men det är så värt det! Ta med din dejt på ett gratis event i din stad och bara mys runt.

3. Leta Pokémon
Detta är perfekt om du inte känner din dejt så väl. Ni kommer ut och rör er bland folk och har alltid något att prata om.

Läs mer: 5 komplimanger han ger som egentligen är taskiga

4. Planera in en spelkväll
Utmana din crush och ha en turnering med gamla brädspel. Tänd några ljus och låna spel av familj och vänner om du inte har några egna. Du kommer garanterat få en supermysig höstkväll!

5. Mata ankor
Spendera dagen vid en liten damm. Ta med er matsäck till både er och ankorna. Så himla romantiskt!

6. Spela hemmagjord människo-bingo
Sätt er på en bänk vid en vältrafikerad gågata och spela bingo. Gör en egen bingobricka med saker som "man med liten hund" eller "kvinna i röd jacka" och tävla om vem som först kan få tre i rad.

Läs mer: De tio bästa sakerna med att göra slut

7. Gå på spökjakt
Detta är en dejt för de våghalsade. Se en läskig film och ta sedan en spökprommenad mitt i natten genom en läskig skog eller förbi ett övergivet hus. Kusligt men kul!

8. Gör en tidskapsel
Skriv varsitt brev till ert framtida jag och lägg i en låda tillsammans med en lista på mål ni vill uppnå och roliga minnen. Göm undan lådan under minst ett år. När det väl blir dags att öppna lådan igen så har ni en till dejt bara där.

9. Ställ upp som hundvakt

Kanske är ni sugna på att skaffa hund, men inte riktigt redo än. Erbjud er att passa en av era vänners hundar och gå på långpromenader, öva in tricks och testa på hundlivet.

Läs mer: 5 tecken på att du borde radera alla dejtingappar

Gilla Modette på Facebook!