Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Bieber, din konsert var ett skämt – det är dags att lägga av nu

Dela på Pinterest
KRÖNIKA: Modettes redaktör Sara Lund befann sig på Tele2 Arena i går när Justin Bieber klev på scen – något som blev en rejäl besvikelse.

I torsdags och i går klev Justin Bieber upp på scenen i Tele2 Arena – något jag, och tusentals andra, längtat ihjäl oss till.

Men oj vilken besvikelse det blev.

Jag vet inte vad som var värst. Att han inte sjöng på riktigt (förutom typ två låtar). Att han stod och gnugga sig i ögonen mellan låtarna. Att folk i publiken satt och läste nyheterna på mobilerna i stället för att kolla på scen. Att han stod på scen och utstrålade ”jag vill inte vara här” eller att folk sprang därifrån för att hinna med tunnelbanan i stället för att lyssna på extranumret.

När jag såg honom 2013, under sin Believe tour, blev jag frälst. Det kan ha varit topp tre bästa konserterna jag någonsin sett. Kanske är det därför jag, och så många andra, känner en rejäl besvikelse i dag. För gårdagens konsert är bland det sämsta jag sett, någonsin.

Det var som ett skämt. Allting. Jag tänkte flera gånger "händer det här, på riktigt?".

Det hade varit bättre drag om Justin Bieber inte var på scen och alla hans låtar bara spelades i högtalarna. Då hade det förmodligen kokat inne på arenan. Men så fort Biebs gick ut på scen blev det deppigt. Sorgligt, men sant.

På tåget hem från konserten var folk upprörda. ”Hur kunde jag spendera 600 kronor på det här?” och ”jag skulle kunna ha sålt den här biljetten för 2000 kronor”. Det liksom luktade besvikelse överallt.

Justin Bieber har tappat det. Han borde bara lägga av. För sin egen, och alla fans skull.

Nöjesbladet kallade honom för en ”hungrig tiger” men jag tror vi var på olika konserter. För jag såg bara en trött, sorgsen, uppgiven, 22-årig kille som gick till ett jobb han verkligen hatar.

Gilla Modette på Facebook!