Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Rihannas hyllade jacka designades i Borås – av 23-åriga studenten Ella

Dela på Pinterest
Den största snackisen från modeveckan i Paris var inte något från de stora modehusen den här gången...

Rihannas rosa fluffiga jacka stal showen under Paris Fashion Week och blev det mest omtalade plagget under hela modeveckan. Till mångas förvåning det var inte något av de stora modehusen som låg bakom den fluffiga drömjackan. Designern var nämligen ingen mindre än 23-åringen Ella Boucht som pluggar Mode och design i Borås!

– Jag har fått en massa positiva reaktioner och många är nyfikna på hur allt gick till, men även skämt om jackans storlek och färg vilket jag bara tycker är kul! Mer humor i modevärlden är bara positivt och nyttig, säger Ella till Modette.


Att Rihanna bar hennes jacka är inte en slump. När Ella visade upp sin examenskollektion under Stockholms modevecka tidigare i höst så befann sig nämnligen artistens stylist i publiken – och han kunde inte släppa tanken på Ellas fantastiska kreationer.

Bilden kan inte visas :(

Om du är lika kär i jackan som Rihanna så finns det en liten chans att den kan bli din. Just nu är den inte till salu, men då Rihanna bara lånade denna fluffiga drömmen så är den snart påväg tillbaka till Ella igen. Och vad som händer med den då är ännu inte bestämt.
– Om jag skulle sälja den vidare skulle jag kanske fixa någon slags auktion, berättar Ella.

Men vad den skulle kosta då låter hon ännu vara osagt.
– Eftersom jackan tar mycket lång tid att producera så skulle priset vara högt och eftersom det fortfarande är mer utav en prototyp är det svårt att ge ett exakt pris, fortsätter hon.

Bilden kan inte visas :(


Vi tycker att det är helgrymt av Ella och vi ser fram emot att se mer av henne i framtiden! Dream big – för ingenting är omöjligt!

Läs mer: Snyggaste fejkpälsjackorna i butik just nu

Bildkälla: Ella Boucht

Gilla Modette på Facebook!