Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Toppbloggaren Janni Delér och Jon avslöjar de stora framtidsplanerna i ny video

Dela på Pinterest
Stjärnbloggaren Janni Delér och sportprofilen Jon Olsson berättar om vad som väntar under de kommande åren...

Det är ingen tvekan om att det råder ett sug efter barn i bloggvärlden just nu. Förra veckan skrev vi om Kenza som avslöjade att hon och Aleks planerar på att skaffa en bebis redan nästa år. Nu verkar även Jet-set paret Janni och Jon haka på bebiståget, och det lär inte dröja länge innan bebislyckan är ett faktum.

I deras senaste videoblogg så firar paret fem år med att hålla en frågestund. Där berättar de om deras fem årsplan som innehåller barn, hund och betydligt mindre resor.
– Min plan är att skaffa ett barn om ungefär två år, säger Janni.
– Eller kanske tre, vi får se, jag vet inte. Vi kommer ta det som det kommer, fortsätter hon.


– Jag håller med. Vi stressar inte utan vi reser världen över och har väldigt kul. När dagen kommer för att skaffa en unge och slå sig till ro så kommer vi göra det, fyller Jon i.

Men det kommer antagligen inte dröja allt för länge då paret slår fast att de vill ha barn inom de närmsta 5 åren.
– Inom de närmaste fem åren kommer vi antagligen ha ett barn och en hund. Förhoppningsvis har vi bestämt oss för var vi vill bo också, berättar Janni.
– Och resa mindre. Jag vill verkligen ha en hund, men då kan jag inte resa. Så jag måste resa överallt inom dessa två, tre åren så vi kan skaffa en hund och ett barn, säger Jon.


Bildkälla: Janni Delér

Gilla Modette på Facebook!