Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så sjukt mycket pengar drar Blondinbellas bolag in i år

Dela på Pinterest
Det går bra nu, Isabella!

Isabella "Blondinbella" Löwengrip är en riktig karriärskvinna och förebild. I flera år har hon bloggat och byggt sitt eget varumärke, och under tiden även startat olika företag. Just nu är hon involverad i bolagen Löwengrip Care & Color, Flattered och Löwengrip Invest.

Bolaget han minst sagt gjort succé på senaste, inte minst Löwengrip Care & Color, företaget som säljer skönhetsprodukter.

På bloggen har Blondinbella på senaste fått rejält med negativa kommentarer, där folk anser att hon har för många sponsrade inlägg, bland annat. Som svar på tal valde hon då att sända live på Facebook, för att ge folk en chans att ställa sina frågor direkt.

En person valde då att fråga vad bolagen omsätter, alltså hur mycket pengar de drar in. Blondinbella svarar då med ett leende.

"Löwengrip Care & Color omsätter 30 miljoner i år. Flattered omsätter nästan 10 miljoner i år och Löwengrip invest omsätter 5 miljoner i år", säger hon.

Summan för detta? Ja, Blondinbellas bolag omsätter 45 miljoner kronor i år.

"Tvåbarnsmamma, 45 miljoner. Jättehäftigt", säger hon.

Blondinbella säger att karriären har gått otroligt bra på senaste då hon sett att man inte kan vara ensam i ett företag utan behöver komplettera med människor. Hon säger att de de har ett riktigt bra team.

Vill du ha tips av Blondinbella? Här är 8 saker du borde ha koll på i livet, enligt henne.

Gilla Modette på Facebook!