Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Aina Lesse om varför det tog slut med Idol-Ludvig: "Han var helt förändrad"

1 av 1

Dela på Pinterest
Nu lägger PH-Aina korten på borden och berättar om vad som låg bakom hennes och Ludvigs break up.

Aina Lesse och Idoldeltagaren, Ludvig Turner träffades under inspelningen av Idol år 2014 och det dröjde inte länge förrän de blev ett par. I somras brann dock kärlekslågan ut mellan de två turturduvorna, och nu berättar Aina på sin blogg om vad som egentligen hände.


"Vi var tillsammans i ungefär 1 år och 9 månader och under den tiden förändrades vi båda. Jag kände inte att han var samma kille jag blev kär i, tyckte att han var helt förändrad. Det sa jag till honom när vi gjorde slut och han höll faktiskt med om det själv", skriver nu Aina på sin blogg.

View this post on Instagram

💛💛💛

A post shared by Aina Lesse (@ainabanaina) on


Aina skriver att en av de största anledningarna till detta var att de blev tillsammans när de var så unga, och vid den ålder så anser hon att man borde vara singel och självisk.

"Jag tror att det är viktigt att få vara självisk, få göra exakt det man vill för sen när man blir äldre kan man inte hålla på sådär på samma vis tycker jag. Jag tror vi omedvetet satte stopp för varandras drömmar lite, inte på ett elakt vis men det blev bara så och det gjorde oss olyckliga tror jag", fortsätter hon att skriva.


Droppen som fick bägaren att rinna över var saker som de gjorde mot varandra i slutet av förhållandet.
"Jag vill inte gå in på exakt vad det var, ingen av oss var otrogen eller gjorde något sånt dumt alls utan både han och jag gjorde varandra väldigt besvikna pga beslut vi tog var för sig. Det var iallafall den incidenten som fick mig att inte vilja försöka mer", skriver Aina.

Att hantera en break up är aldrig lätt, men det finns knep att ta till som får dig att glömma ditt ex på nolltid.

Bildkälla: Aina Lesse

Gilla Modette på Facebook!