Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Så mycket kostar 17-åriga Linn Ahlborgs väskor

Dela på Pinterest
En väsksamling som denna är det nog få 17-åringar som kan skylta med...

Den svenska Youtubestjärnan Linn Ahlborg gör verkligen succé på både Youtube, Instagram och sin blogg där hundratusentals människor följer hennes vardagliga, och något lyxiga, liv! Här om dagen skrev vi om den sjuka summan som Linn spenderat på sina fransar, men i jämförelse med hur mycket hon lägger på väskor så är den summan som ett sandkorn i öken.

En väska som vi sett på Linns axel många gånger är denna dyrgrip från Louis Vuitton. Om du vill köpa en liknande idag så beräknas den kosta ungefär 10 000 kronor.


Ett av hennes billigare köp är denna väska från Michael Kors som går loss på ca 3 400 kronor.

Men är de små får man ta två! Hon äger dessutom Jet Set modellen som går loss på nästan 3 000 kronor.

Snäppet dyrare är denna axelbandsväska från Stella McCartney som blir din för ca 6 000 kronor.

Hennes senaste inköp är den populära Gucciväskan – och den var inte billig. Nej, underskatta inte denna lilla goding för den går nämligen loss på ca 20 000 kronor. Japp du hörde rätt. 20 000 kronor.

I jämförelse med Gucciväskan så kanske inte denna väska från By Malene Birger verkar mycket för världen. Men den är inget budgetalternativ heller direkt. Den kostar nämligen ca 2 300 kronor.

Men dyrast av dem alla är denna väska från Givenchy. Den köpte hon i sista sekund under en familjeresa i New York. Denna svarta dröm i läder går på hela 24 000 kronor.

Som ni förstår så är denna väsksamling något utöver det vanliga för en 17-årig tjej, den är ju trots allt värd nästan 69 000 kronor. På bloggen slår Linn fast att det är hon själv som betalar allt med sina egna pengar. Vilket säger en hel del om vilken framgångsrik ung kvinna hon faktiskt är.

Keep up the good job Linn!

Läs även om Linns andra dyra beroende som kostar nästan lika mycket som väskorna här.

Gilla Modette på Facebook!