Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Victoria Secret-modellen mötte sitt ex på scenen – nu hyllas hennes reaktion

Dela på Pinterest
Brukar du också föreställa dig om hur du ska visa vilken stor förlust ditt ex har gjort efter er break up? Då är detta GOALS.

Under ett år dejtade supermodellen Bella Hadid den kända artisten The Weeknd. Men för en månad sedan gick paret skilda vägar då deras jobbscheman inte gått ihop. Ironiskt nog så lyckades deras hektiska schema klaffa här om dagen och nu möttes de igen som ex – på scenen, mitt under Victoria Secret fashion show.Det var ett minst sagt ett känsloladdat återseende. Men om det är någon gång som man verkligen kan möta sitt ex och känna: "Ja, titta vad du gått miste om", så måste det ju vara när man går längs catwalken på Victoria Secret Fashion show.Det dröjde såklart inte länge tills fansen reagerade på detta och bombarderade internet med klockrena tweets.Se ett videoklipp från deras möte och vad Bella själv har att säga om saken i spelaren ovan!

Under showen fick en av änglarna bära en BH för mer än 26 miljoner kronor – hur en sådan BH ser ut kan du se på här!

Vill du se mer från årets mest uppmärksammade modevisning? Se alla våra favorit looks här!

Bildkälla: Stella Pictures

Gilla Modette på Facebook!