Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Kenza ger bort brudklänning och vigselring: "Nej, jag skämtar inte"

Dela på Pinterest
Okej alla brides to be där ute. Sätt er ner innan ni läser detta!

I år fyller den svenska bloggdrottningen Kenza Zouitens blogg hela tio år, och för att fira detta tävlar hon ut saker för tusentals kronor under tio dagar på sin blogg. Sakerna representerar något som hänt under varje år som hon bloggat, och gårdagens tävling får alla framtida brudar att skrika av lycka.

Kenza tävlar nämligen ut en måttsydd brudklänning från Ida Sjöstedt till ett värde av 18 000 kronor(!!). Kenza kommer själv bära en klänning av den populära designern under sitt eget bröllop i sommar och har därför testat klänningen som nu tävlas ut.

"jag har själv provat denna klänning, den är sååå vacker!", skriver Kenza i blogginlägget.


Som om det inte vore nog så tävlar hon i samma veva ut en vigselring till ett värde av 35 000 kronor(!!!!).
"LWL Jewelry är de som jag just nu designar min egen vigselring med, och nu tävlar vi alltså ut en privat juvelkonsultation där ni tillsammans designar din drömring efter dina önskemål", fortsätter Kenza att skriva på bloggen.


På nyårsafton kommer en lycklig (soon to be) brud, bli ännu lyckligare då Kenza avslöjar vem som kommer få detta bröllopskit värt 53 000 kronor!

Kenza är inte bara en av sveriges generösaste bloggerskor, utan hon är även den som tjänar allra bäst. Se hur mycket hon tjänar här!

Bildkälla: Kenza Zouiten lwljewelry Ida Sjöstedt

Gilla Modette på Facebook!