Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Harry Styles och Taylor Swift stod upp för kvinnors rättigheter – nu rasar fansen över en detalj

Dela på Pinterest
Harry Styles och Taylor Swifts stöd för Woman's March var inte direkt uppskattat av fansen...

Under helgen så tågade miljontals människor för att visa sitt stöd för kvinnliga rättigheter. Händelsen berörde folk över hela världen. Flera kändisar var med och deltog i "womensmarch" som demonstrationen kallas, och de som inte var där visade sitt stöd på sociala medier.

Taylor Swift och Harry Styles var två av alla kändisar som visade sitt stöd på twitter, men det mottogs inte med glädje av fansen...


Orsaken till detta är att många menar att de två stjärnorna bara uttalat sig om demonstrationen för att det ska se bra ut utåt.


Taylors fans är inte speciellt glada heller utan många anser att hon borde uttalat sig tidigare och förändrat situationen innan Trump valdes till president.


Och ja, vem som egentligen har rätt är upp till var och en. Så vad tycker ni, håller ni med fansen?

Det är inte första gången som Taylors baktankar ifrågasätts av fansen. Senast i somras ifrågasattes hon då denna film på en hemlig affär mellan henne och Kanye West läcktes av Kim Kardashian.

Trots dessa skandaler är Taylor den bäst betalda artisten, se hur mycket hon tjänar här!

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: TT One Direction