Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Om du har inrett ditt vardagsrum såhär – så kan det göra dig olycklig

Dela på Pinterest
Det gäller att tänka rätt när man ska inreda sitt vardagsrum.

1. Du har för mycket färger i rummet

Att ha för starka och många färger kan göra att du blir orolig inombords. Det kan orsaka stress – som i sin tur gör dig deppig. Satsa på varma och mjuka toner i inredningen så får du en härlig balans.

2. Du har inga växter i rummet

Det finns faktiskt studier som visar att växter får oss att må bra. Det ger oss harmoni och ser även riktigt fint ut! Spring iväg och köp en liten växt om du känner att något saknas.

3. Det är inte bekvämt

Ett vardagsrum är det perfekta rummet för att koppla av. Här ska du kolla serier, mysa i soffan och hämta ny energi. Se därför till att du har ett bekvämt vardagsrum!


4. Det speglar inte din livsstil

Att ha ett vardagsrum som ser ut som en mio-katalog kan vara fint på bild – men inte alls personligt. Du måste känna dig hemma och känna att det är ditt vardagsrum. Riktigt viktigt!

5. Det är stökigt

Har du för mycket saker framme eller har det allmänt kaos i vardagsrummet? Plocka undan, städa och se till att det blir fräscht och hemtrevligt. Det kommer framkalla en harmoni hos dig som gör dig gladare.


Killar och tjejer har ibland olika stilar på inredningen – här är några inredningsdetaljer killar älskar men tjejer hatar.

Men det finns några inredningstrender som vi borde skippa – då de inte alls är trendiga längre. Kolla in här vilka.

Gilla Modette på Facebook!