Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är videon på supermodellen som väcker ilska: "Gigi Hadid är rasistisk igen"

Dela på Pinterest
Det här filmklippet på Gigi Hadid väcker verkligen starka känslor på internet.

Den kända supermodellen Gigi Hadid väcker nu ilska på internet efter att ha skämtat om asiatiskt utseende i ett videoklipp på nätet.

"'Gigi skämtade, så det är inte kränkande' men vad fans det att skämta om? Faktumet att hon just skämtade är anledningen till varför det är kränkande dumbom", skriver personen som spred filmen på Twitter.


Och detta är inte första gången som Gigi Hadid kritiseras för att ha deltagit i plåtningar som många tagit illa vid sig av...

Det är inte andra gången heller för den delen. Modette har tidigare skrivit om Marc Jacobs modevisning som många ansåg vara rasistisk. Även modellerna kritiserades eftersom de ställt upp, och Gigi var en av dem.

Se varför folk ansåg att visningen var rasistisk här!

Många ifrågasätter även om hur mycket modellen egentligen har att säga till om. Gigi Hadids reklamfilm med BMW har också kritiseras av många och blivit fälld. Se varför här!

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Gigi Hadid ZainZayns