Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Kenza får gratis kläder och smink nästan varje dag – det här gör hon med alla saker

1 av 1

Dela på Pinterest
Gratis smink, kläder och massa prylar – varannan dag hänger det en påse på Kenzas dörr.

Att arbeta med sina sociala kanaler, så som youtube, blogg, Instagram osv resulterar ofta i massa pressutskick – alltså gratisprylar som pr-byråer skickar och hoppas på att personen ska visa upp dem i sina kanaler.

Kenza, som är en av Nordens största bloggare, skriver att hon får en ny påse med prylar på dörren nästan varannan dag.


"I början kändes det som julafton varje gång jag kom hem (gick ju från att inte ha ett bajs till att helt plötsligt få massa gratisgrejer?!), sen blir man konstigt nog van vid det och tycker nästan det är lite jobbigt att få grejer man inte ens vill ha" skriver hon.

Kenza skriver också att hon vet att hon låter sjukt otacksam med att hon vill vara ärlig.

Så, vad gör Kenza med alla prylar hon får?

Jo, de mesta hamnar direkt i "ge bort-högen" som senare går vidare till sin mamma, vänner och tjejerna på sitt kontor. Eller så säljer hon sakerna och skänker pengarna till välgörenhet.

Det hon får mest är smink – och hennes vänner älskar det, vilket vi verkligen kan förstå. Tänk er själva att ha en kompis som slänger på en nytt smink hela tiden, lite goals ändå.


Men Kenza ger också saker till läsarna. Läs här vad hon gav bort – som var värt ett sexsiffrigt belopp.

Källa Kenza

Gilla Modette på Facebook!