Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

David och Victoria Beckhams stora hemlighet för sonen: "Fick veta när jag var 13 år"

Dela på Pinterest
Och ja, det är ett ögonblick de flesta har drömt om någon gång...

Minns ni när man var liten och såg filmer som Harry Potter och En prinsessas dagbok, och drömde sig bort till den dagen ens föräldrar skulle avslöja att man egentligen var en prinsessa? Det är sällan sagor blir till verklighet, men för Brooklyn Beckham blev det så nära sagolikt man kan komma.

View this post on Instagram

I love u @brooklynbeckham X

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Enligt Instyle visste Brooklyn inte om att hans föräldrar var kända förrän han var 13 år, berättar han i en intervju med Wonderland Magazine.
– Jag visste inte att dem (familjen) var stora förrän jag var ungefär 13 år gammal", berättar Brooklyn i intervjun.

Bilden kan inte visas :(

– Jag gick på en fotbollsmatch och folk skrek min pappas namn och jag bara, 'Vaa?! Herre gud.' Jag såg dem inte på det sättet, fortsätter han att berätta.

Slutet gott, allting gott för unge Beckham. Vi andra dödliga hänger dock fortfarande på hoppet om att en vacker dag få ett liknande besked...

Något måste hans föräldrar gjort riktigt bra under hans uppväxt – se varför han borde få ett pris som årtiondets pojkvän här.

På tal om Beckham... Missa inte att läsa om Hannas stora misstag som hon ångrar än idag här...

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Victoria Beckham