Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

7 saker alla tjejer älskade förut – som vi absolut inte förstår idag

1 av 1

Dela på Pinterest
Vi har alla något vi skäms över från när vi var yngre. Här är 7 saker du inte kunde vara utan i tonåren men inte kan förstå idag.

1. Geleljusen med dekoration

Alla hade dem på sitt rum – geleljusen med små fiskar och sand på botten


Bildkälla


2. Victoria's Secrets body mist

När Victoria's Secrets butiker äntligen kom till Sverige hade ALLA deras bodymists. Favoriten var såklart Love Spell! Även om det fortfarande finns folk som använder den så är vi nog ännu fler som ogillar den... Den påminner ju lite om våra dåliga fjordistiden.


Bildkälla


3. Juicy Couture mjukisdress

Ja, vi älskade den och hade den ALLTID men idag kanske det inte är det första man skulle vilja sätta på sig när man ska ut på stan.


Bildkälla


4. Foppatofflor

Foppatofflor är något som vi verkligen förundras över att vi tyckte var snyggt en gång i tiden. Att man sedan även pimpade sina tofflor med små figurer i hålen är nästan ännu värre.Bildkälla


5. Pinartart

När man fyllde år var detta det enda man önskade sig. Alla coola kids hade ju en sån här spiktavla!

Bildkälla


6. "Bad hair day"-mössan

Nja att skylta med att man har en dålig hårdag är kanske inget vi skulle vilja göra idag. Därför skippar vi helst "bad hair day"-mössan.

Bildkälla


7. Plastbanden till bh:n

Meningen vara att de genomskinliga bh-banden i plast inte skulle synas, men det var ju det enda de faktiskt gjorde. Idag kan vi absolut inte förstå varför vi faktiskt hade dem.


Bildkälla


Vi känner nog alla igen oss i något och ja, du måste erkänna att du skäms lite...Hur var du när du var yngre? Testa här om du var en äkta fjortis!


Gilla Modette på Facebook!