Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Linn Ahlborg avslöjar hur mycket skatt hon måste betala: "Får typ ångest"

Dela på Pinterest
För Youtubedrottningen Linn Ahlborg så blev deklarationen ingen billig historia!

Snart är det dags för den årliga deklarationen. I bästa fall får man en härlig överraskning i sommar, men för många kan det bli en dyr historia. 17-åriga Linn Ahlborgs företag fick betala en hel del till skatteverket, nästan mer än vad de flesta tjänar på ett helt år.

Bilden kan inte visas :(

Vi har tidigare skrivit om de sjuka summor som företagen betalar Linn och på bloggen har hon nu fått frågan om hon betalar skatt, och visst gör hon det!

"Självklart betalar jag skatt. Mycket skatt. Till exempel betalade jag 360.000 i bolagsskatt här om dagen", skriver Linn i ett blogginlägg.

Bilden kan inte visas :(

Linn berättar att det inte är helt ångestfritt att skicka in pengarna till skatteverket. Speciellt inte när hon tänker på allt kul hon kunde gjort med pengarna istället. Som tur är har Linn hjärtat på det rätta stället.

"Men man får tänka att man bidrar till samhället eller något", Skriver Linn i blogginlägget.

Om man betalar så mycket i bolagsskatt så betyder det även att hon gjort en riktigt stor vinst på sitt företag. Se det galna miljonbeloppet som Linns företag gick i vinst med under 2016 här!

Detta innebär att Linn Ahlborg även tjänar en hel del. Hon råkade tidigare i vinter avslöja hur mycket ett av företagen brukar betala henne här!

Något som vi tror att Linn Ahlborg med glädje spenderade sina pengar på är hennes lyxiga väsksamling. Se hur mycket sjuttonåringens märkesväskor kostar här!

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Linn Ahlborg