Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Nu är det klart! Då släpps säsong 4 av SKAM

Dela på Pinterest
Olycklig kärlek, drama och vänskap – snart kommer säsong 4 av SKAM.

OBS! Den här artikeln är Modettes:s aprilskämt 2017. HÄR hittar ni nya riktiga trailern för SKAM säsong 4.

Brace yourself, nu kommer SKAM-febern tillbaka! Äntligen har datumet släppts och det verkar som att vi inte behöva vänta länge till innan vi kan gotta oss ner i drama, kärlek och fest.

Tidigare har det spekulerats i om säsongen ska börja sändas 6 april, som är Nooras födelsedag, då vi sett klipp som innehåller massvis med ballonger – och det var inte helt fel ute.

För enligt NRK kommer säsong fyra börja sändas i Norge lördag 15 april.

– Det har varit ett hårt tryck inför säsong fyra och äntligen kan vi berätta att säsongen börjar sändas redan om två veckor, säger Casper Pedersen, från NRK, i ett pressmeddelande.

Enligt pressmeddelandet verkar det som att säsongen kommer att handla om olycklig kärlek och flera kända ansikten kommer dyka upp under säsongen.


Och det bästa av allt? Det ryktas om att SVT har köpt rättigheterna även till denna säsong – vilket betyder att även vi kommer kunna njuta av säsong 4, redan om två veckor. Det är dock inga uppgifter SVT vill bekräfta, ännu.

Men om SVT inte har köpt några rättigheter så kan vi titta på SKAM här i Sverige ändå – här kan ni läsa om hur ni gör.

Om vi längtar? JA!


OBS! DEN HÄR ARTIKELN ÄR MODETTES APRILSKÄMT 2017.

Gilla Modette på Facebook!