Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är kändisarna som nu varnas för olagliga Instagraminlägg

Dela på Pinterest
Det gäller att tänka efter vad man postar på Instagram. Här är listan på kändisarna som har fått ett varningsbrev från FTC.

Förra månaden utfärdade FTC, Federal Trade Comission, varningar till kändisar vars instagramposter hade oklara kopplingar till de varumärken som visades upp på bilderna.

WWD skriver att FTC skickade ut varningar till topp kändisar så som Kourtney Kardashian, Naomi Campbell, Heidi Klum, Lindsey Lohan och många fler under april månad.

Varningarna från FTC grundades som sagt på vissa av de bilder som stjärnorna har lagt upp på deras Instagram konton. På bilderna posar kändisarna med produkter från kända varumärken, utan att skriva om det är ett samarbete eller inte, vilket bryter mot organisationens informationsriktlinjer.


FTC gick ut med informationen om att: "Om du skriver om hur mycket du gillar något du köpte på egen hand och du inte blir belönad, behöver du inte oroa dig."

Här nedan är listan på kändisarna som har fått ett varningsbrev från FTC.

1. Shay Mitchell

2. Ciara

3. Kristin Cavallari

4. Lucy Hale

3. Naomi Campbell

4. Hedi Klum

5. JWoww

6. Jamie Lynn Spears

7. Amber Rose

8. Vanessa Hudgens

9. Victoria Beckham

10. James Harrison

11. Scott Disick

12. Lindsay Lohan

13. Kourtney Kardashian

14. Bella Thorne

15. Sophia Bush

16. Akon

17. Jennifer Lopez

Mer:

Nu syns det om du screenshotar på Instagram

Så ser Kylie Jenners hår ut i verkligheten – under perukerna

Gilla Modette på Facebook