Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Det här tänkte jag första gången jag gick ner på en tjej

Dela på Pinterest
ANONYMA HISTORIER: "Kvar hängde en känsla av en viss besvikelse, som att 'var det inte mer än så här?'. Den känslan är bortblåst nu.".

Jag hade varit intresserad av min kollega ett tag och kände att det fanns en spänning mellan oss, men visste inte alls om hon var intresserad av tjejer.

En dag, när hon frågade vad jag skulle göra i helgen, berättade jag att jag var lite nyfiken på stadens enda gayställe och funderade på att gå dit. Hon nappade direkt och ville hänga på. Ett par glas in i kvällen blev vi varma i kläderna och började nyfiket närma oss varandra. Vi kysstes.

När det var dags att gå hem följde hon med mig. Allt var oerhört spännande och pirrigt, nytt och nästan overkligt. Det här var ju vad jag fantiserat om i så många år och nu var det plötsligt här!

Vi klädde av varandra och känslan av att allt var nytt och ovant hängde kvar, samtidigt som jag ville göra allt jag redan gjort med henne många gånger om i mitt huvud. Det föll sig väldigt naturligt att jag gick ner på henne.

Jag minns att smaken var det första jag reflekterade över. Hade läst många berättelser om att det smakade "underbart" och det tyckte jag i ärlighetens namn inte att det gjorde.

Idag tycker jag dock mycket om även den delen av att slicka, smaken eggar mig och är bara en annan aspekt av sinnenas alla upplevelser. Jag minns att jag då i alla fall tyckte att det var en häftig känsla att vara så nära henne. Hennes mest intima, med kanske mitt mest intima.


Kvar hängde en känsla av en viss besvikelse, som att "var det inte mer än så här?". Den känslan är bortblåst nu. Jag tror att den kan ha kommit av berättelser jag plöjt innan. Glorifierade texter om att nästan få en uppenbarelse.

Så var det inte för mig, men å andra sidan var vi båda totala nybörjare och idag kan jag utan att tveka säga att jag älskar sex med tjejer. Att slicka tycker jag är en annan dimension, känner fortfarande att det är en häftig känsla att vara så nära.

/ Josefin

Om skribenten:

Josefin har skickat in sin historia till Modette.se. Vill du också få din historia publicerad? Mejla redaktionen@modette.se.

Bildkälla: Shutterstock

Gilla Modette på Facebook!