Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Här är den galna skönhetsprylen alla kommer vilja ha 2017

Dela på Pinterest
Löshår och lösnaglar har hängt med under flera år, men nu har även löständer blivit riktigt trendigt och det är här för att stanna.

Den senaste skönhetstrenden från Storbritannien är en gammal goding som vi länge förknippat med mormor, nämligen löständerna! 

På en sekund får du ett strålande vitt och rakt leende utan tandkrämer, blekingar eller år av tandställning – och vi förstår att det är en produkt som de flesta vill sätta tänderna i!


Produkten fungerar för både tjejer och killar, allt du behöver är tillgång till internet och ca 4 200 kronor över! Har du det så är det bara beställa ett kit hem så du kan avgjuta dina tänder och skicka tillbaka för att sedan motta en tandrad utformad efter dig.

En som testat produkten själv är Jennifer Savin på Cosmopolitan som använde dessa från "Clip on Veners" i den allra vitaste färgen en hel vecka. Responsen var lite olika. Hennes kompis tyckte det såg helt galet ut i verkligheten, men ganska bra på bild och hennes flört på krogen hade tydligen diggat dem ordentligt. 

Slutsatsen blev iallafall att löständerna kan funka, om än en nyans mindre vit. Men först bör man sluta klanka ner på de tänderna som man redan har.


Se hur man använder löständerna i spelaren ovan!

Mer: 

Det här måste tjejer sluta göra med ögonbrynen 2017

Den här ögonbrynstrenden tar över på Instagram 2017

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Clip On Veneers