Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Folk skrattade åt Bianca Ingrossos kläder på nattklubben

no title
Dela på Pinterest
Bianca Ingrosso festade vidare efter Summerburst i Stockholm – men tjejer skrattade och gav henne blickar, på grund av Justin Bieber.

Bianca Ingrosso var precis som flera andra profiler och festade på Summerburst i både Göteborg och Stockholm – en festival där bland annat Justin Bieber och Zara Larsson uppträdde.

Men när Summerburst kom till Stockholm så var det en händelse som fick Bianca Ingrosso att reagera – äldre tjejer gav Bianca dryga blickar och kommenterar som "haha kolla töntens tröja".

Det var efter själva festivalen, när Bianca och sällskapet skulle gå vidare till utestället Wall i Stockholm som det hände.

"Synd dock att man fick en del dryga blickar ifrån vissa äldre brudar senare ute på Wall.. De la kommentarer som att 'haha kolla töntens tröja'", skriver hon på bloggen.

Skälet till att blickarna och skrattet kom var för att Bianca och resten av sällskapet bar Justin Bieber-tröjor som de fått under festivalkvällen.


I inlägget ger även Bianca en känga till stockholmstjejer.

"Drar inte alla över en kam men märker stor skillnad på tjejer i Sthlm och i andra städer", skriver hon

Hon skriver att tjejer i Stockholm kan vara dryga ute på krogen istället för att ha roligt med varandra – och säger även att det aldrig hade hänt i Göteborg.

"Där är alla så himla trevliga och bjuder verkligen alltid in varenda person även fast de inte känner en", skriver hon på bloggen.

Mer: 

Justin Bieber sågs ute i Stockholms nattliv: "Såg avslappnad ut"

Här festar svenska kändisarna på Summerburst i Göteborg

Gilla Modette på Facebook!