Som besökare på Modette samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Mest läst

Bloggarna blev bortkörda från restaurangen – hade "fel" kläder

no title
Dela på Pinterest
Nu berättar Molly Rustas om det oacceptabla bemötandet hon fick på en av Stockholms mest populära restauranger.

Under fredagen så hade flera av de stora bloggarna bokat bord för att äta lunch på en av Stockholms mest populära restauranger. Men när de väl kommit dit dröjde det inte länge förrän de ombedes att lämna restaurangen. 

Orsaken till detta var att deras kläder tydligen inte var okej att bära på restaurangen. Molly Rustas skriver på sin blogg om det dåliga bemötandet hon fick då hon blev avvisad från platsen av personalen. 


"Jag kliver in och säger att vi bokat bord, då fnyser hon till och säger 'Haha..det spelar ingen roll… Man kan inte komma och gå klädd och se ut hur som helst med höga stövlar och dylikt. Det sitter affärsmän här i kostym och ni får inte äta här, punkt'", skriver Molly i ett blogginlägg

Molly beskriver att hon blev chockad av händelsen och att det absolut inte är okej att trycka ner tjejer så. 


– Jag respekterar restaurangers dresscode men accepterar absolut inte sättet kvinnan bemöter oss på, säger Molly till Modette.

Utöver bloggtjejerna och "affärsmännen i kostym" så satt det även ett annat sällskap på restaurangen som satt kring ett bord iförda fotbollströjor.


– Det satt killar som skulle på fotbollsmatch med fotbollströjor på uteserveringen, och med det sagt lär det ju vara olika dresscode för kvinnor och män, säger Molly till Modette.

Mer:

Mikaela, 23, kom inte in på krogen – hade "fel" kläder på sig

Läsare bad 13-årig tjej byta kläder – visade för mycket hud

Gilla Modette på Facebook!

Bildkälla: Molly Rustas Moa Mattson